BACK TO
TOP
Κοινωνία

Εβδομάδα Ιστορικής Αναβίωσης στο Οινοποιείο Ακριώτου

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο μικρό– Οινοποιείο Ακριώτου, στις Πλαταιές Βοιωτίας, με θέμα "Ο οίνος στην αρχαιότητα και σήμερα".

240723-Press-Release-Akriotou-Microwinery-Plataies-2024-Image

15
0

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της "Εβδομάδας Ιστορικής Αναβίωσης - Πλαταιές 2024", που συνδιοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, ο Διεθνής Σύλλογος Ιστορικής Αναβίωσης «Hoplologia», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Θηβαίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταιών «ΩΕΡΟΗ».

Η συμμετοχή στην ξενάγηση είναι δωρεάν. Θα πρέπει να προηγηθεί δήλωση συμμετοχής στο email boeotiaplataia@gmail.com.

Επιπλέον, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου το μικρό–Οινοποιείο Ακριώτουθα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις 9:00πμ έως τις 8:00μμ. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν όλα τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου με συνοδεία τοπικών προϊόντων. Επίσης, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν κρασιά από το κατάστημα του οινοποιείου.

Το Μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου βρίσκεται στις Πλαταιές Βοιωτίας σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από την Αθήνα. Η πρόσβαση είναι εφικτή είτε από την Αττική Οδό (Έξοδος 1 προς Θήβα/Ελευσίνα) είτε από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (Έξοδος προς Θήβα/Χαλκίδα).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία