BACK TO
TOP
Κοινωνία

Έως 20 Σεπτεμβρίου ανοιχτές οι αιτήσεις για δύο υποτροφίες στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Από μία υποτροφία διδάκτρων για την νέα ειδικότητα της Ιδιωτικής Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (πρώην ΙΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, «τεχνικός συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων», προκηρύσσουν ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων και η κλαδική έκθεση Agrotica της ΔΕΘ-Helexpo.

ypotrofies-isaek

27
0

Οι συνολικά δύο υποτροφίες καλύπτουν το κόστος των διδάκτρων για τα ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026 και εφόσον οι δικαιούχοι διατηρούν όλα τα απαιτούμενα κριτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών αυτών. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Εγγραφών της ΙΣΑΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της επιτροπής να διερευνήσουν περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Δείτε ΕΔΩ την υποτροφία του Σ.Ε.Α.Μ. και ΕΔΩ την υποτροφία της Agrotica

Να σημειωθεί ότι η ειδικότητα «τεχνικός συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων», έρχεται να καλύψει μια σημαντική ανάγκη της αγοράς εργασίας, καθώς ο κλάδος της γεωργίας ολοένα και εκσυγχρονίζεται και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένους τεχνικούς αυξάνονται. Το νέο πρόγραμμα της ΙΣΑΕΚ της ΑΓΣ θα προσφέρει στους σπουδαστές την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σπουδές στη συγκεκριμένη ειδικότητα παρέχουν πιστοποιημένες γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικές αξίες, απαραίτητες για την επιτυχή ενασχόληση με τη συντήρηση και επισκευή των γεωργικών μηχανημάτων. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων μπορεί να εργαστεί σε συνεργείο επισκευής και συντήρησης γεωργικών μηχανημάτων, ως  υπάλληλος σε κατάστημα εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, σε αποθήκη πώλησης ανταλλακτικών και σε οργανισμό ή γεωργική επιχείρηση ή συνεταιρισμό. Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα περιζήτητο επάγγελμα με πολλές προοπτικές στον αγροτικό τομέα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία