BACK TO
TOP
Κοινωνία

Ο δήμος Κορδελιού προχωράει στην αναζωογόνηση των δέντρων στην οδό «Αντώνη Τρίτση»

Ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχώρησε στην αναζωογόνηση των δέντρων στην περιπατητική οδό «Αντώνη Τρίτση» ποτίζοντας τα με περισσότερους από 30 τόνους νερού, ώστε να αντέξουν την παρατεταμένη ξηρασία του καλοκαιριού.

κορδελιο

8
0

Όπως επισημαίνει ο δήμος Κορδελιού, τα συστήματα ποτίσματος σε πολλά πάρκα δεν είναι λειτουργικά εδώ και χρόνια, ενώ οι αποθήκες του δήμου δεν διαθέτουν ούτε τα απαιτούμενα υλικά για την αποκατάσταση τους.

Αναφορικά η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

Με περισσότερους από 30 τόνους νερό πότισαν οι υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου την περιπατητική διαδρομή της οδού «Αντώνη Τρίτση», παρουσία του δημάρχου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με στόχο να «ανακουφίσουν» και να αναζωογονήσουν δέντρα και φυτά, μετά την παρατεταμένη ξηρασία του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι τα συστήματα ποτίσματος τόσο στην περιπατητική διαδρομή της οδού «Αντώνη Τρίτση», όσο και σε άλλα πάρκα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια. Μάλιστα, στις αποθήκες του Δήμου δεν υπήρχαν καν τα απαιτούμενα υλικά προκειμένου να αποκατασταθούν τα συστήματα ποτίσματος και να πάψει, επιτέλους, το πότισμα των πάρκων να είναι σε άμεση συνάρτηση με τις καιρικές συνθήκες.

Μέχρις ότου ολοκληρωθεί η εκ βάθρων οργάνωση του συστήματος ποτίσματος του πρασίνου, η νέα διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προχωρά σε παρεμβάσεις, για την «ανακούφιση» των δέντρων και των πάρκων με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της.

Ενδεικτική είναι η επιχείρηση ποτίσματος στην περιπατητική διαδρομή της οδού «Αντώνη Τρίτση», όπου η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και η Υπηρεσία Πρασίνου, με τέσσερις υδροφόρες και περισσότερους από 30 τόνους νερό, φρόντισαν να δώσουν μία σημαντική «ανάσα» στο πράσινο της περιοχής.

Οι δράσεις ποτίσματος θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία