BACK TO
TOP
Κοινωνία

Καθοδόν η κακοκαιρία Boris που θα χτυπήσει τη Δυτική Ελλάδα

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά την Atena, έρχεται ο Boris καθώς από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, όπως γράφει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

5962512-1024x682

33
0

Η ανάρτησή του Γιώργου Τσατραφύλλια

Από την «ATENA» στον «BORIS»

Καιρική ανάπαυλα την Πέμπτη. Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα "BORIS " αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού η θερμοκρασία από το Σ/Κ φαίνεται να διατηρείται σε Φθινοπωρινά επίπεδα.

Ο Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για μια "μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας" το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, αλλά "όχι σημαντική". Την επόμενη εβδομάδα, ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, καθώς και βροχές, στο δεύτερο μισό του μήνα.

πηγή: thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία