BACK TO
TOP
Κοινωνία

Προκήρυξη υποτροφίας για την ΙΣΑΕΚ από την Θεοχαράκης ΑΕ

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε προκηρύσσει μία υποτροφία για φοίτηση κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026 στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ειδικότητας «Τεχνικός Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων», στην ΙΣΑΕΚ (Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης -πρώην ΙΙΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025. Η υποτροφία καλύπτει το συνολικό κόστος των διδάκτρων.

amerikaniki-georgiki-sxoli

6
0

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Η υποτροφία αφορά τη φοίτηση για τα ακαδημαϊκά έτη 2024-2025 και 2025-2026 και εφόσον οι δικαιούχοι διατηρούν όλα τα απαιτούμενα κριτήρια καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών αυτών. Επίσης, οι επωφελούμενοι μαθητές θα πρέπει να έχουν καλή βαθμολογία αλλά και ευρύτερη διαγωγή που να δικαιολογεί τη διατήρηση της υποτροφίας.

Οι σπουδές στην ειδικότητα «Τεχνικός συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων» παρέχουν άρτια τεχνική κατάρτιση για την επιτυχή ενασχόληση με τα γεωργικά μηχανήματα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, ο απόφοιτος της ειδικότητας είναι σε θέση να συντηρεί και να επισκευάζει γεωργικά μηχανήματα, να οργανώνει αποθήκη ανταλλακτικών και να οργανώνει συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να εργαστεί ως:

  • Τεχνικός σε συνεργείο επισκευής και συντήρησης γεωργικών μηχανημάτων ή αυτοαπασχολούμενος.
  • Τεχνικός υπάλληλος σε κατάστημα εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων ή αυτοαπασχολούμενος.
  • Τεχνικός υπάλληλος σε αποθήκη πώλησης ανταλλακτικών ή ακόμη και αυτοαπασχολούμενος.
  • Υπάλληλος σε οργανισμό ή γεωργική επιχείρηση ή συνεταιρισμό.

Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στις αίθουσες και τα εργαστήρια του νέου εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή» και στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής όπου λειτουργεί και εργαστήριο γεωργικών μηχανημάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία