Ο Χρήστος Παπαδημητρίου είχε αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης το 2004 οδηγώντας την εταιρεία σε νέα ύψη με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, όπως οι κρέμες βαλσάμικου και η μεσογειακή μουστάρδα, που ως βάση τους έχουν το βαλασάμικο ξύδι, και το 2013 κατόρθωσε την ένταξη της εταιρείας στο διεθνές δίκτυο Endeavor, με την Kalamata Papadimitriou να είναι η πρώτη από τον εγχώριο κλάδο τροφίμων που γίνεται μέλος.
Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία έγινε μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, που αποτελείται από μια κοινότητα ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων, με στόχο την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Η σκληρή δουλειά του Χρήστου Παπαδημητρίου έχει φέρει σήμερα την αναγνώριση της Kalamata Papadimitriou ως κορυφαία παραγωγό βαλσάμικου ξυδιού στην Ελλάδα, και την έχει καταστήσει μια από τους σημαντικότερους «παίκτες» παγκοσμίως στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η κηδεία του αδικοχαμένου επιχειρηματία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα.