BACK TO
TOP
Κοινωνία

Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτη της εταιρείας «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», κυρίως γνωστής για τα προϊόντα Kalamata Papadimitriou.

Screenshot_2024-10-04_at_17-22-55_Η_Ιστορια_μας_-_Kalamata_Papadimitriou

208
0

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου είχε αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης το 2004 οδηγώντας την εταιρεία σε νέα ύψη με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, όπως οι κρέμες βαλσάμικου και η μεσογειακή μουστάρδα, που ως βάση τους έχουν το βαλασάμικο ξύδι, και το 2013 κατόρθωσε την ένταξη της εταιρείας στο διεθνές δίκτυο Endeavor, με την Kalamata Papadimitriou να είναι η πρώτη από τον εγχώριο κλάδο τροφίμων που γίνεται μέλος.

Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία έγινε μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, που αποτελείται από μια κοινότητα ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων, με στόχο την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Η σκληρή δουλειά του Χρήστου Παπαδημητρίου έχει φέρει σήμερα την αναγνώριση της Kalamata Papadimitriou ως κορυφαία παραγωγό βαλσάμικου ξυδιού στην Ελλάδα, και την έχει καταστήσει μια από τους σημαντικότερους «παίκτες» παγκοσμίως στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κηδεία του αδικοχαμένου επιχειρηματία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία