Το 2024 η ΕΛΟΠΥ χορήγησε ψάρια Fish from Greece για τα μαθήματά των φοιτητών στις σχολές μαγειρικής Le Monde Institute of Hotel & Tourism Studies στην Αθήνα και IEK Delta 360 στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, στα Fish from Greece Cooking Academy workshops, οι chefs Σωτήρης Ευαγγέλου, Παναγιώτης Γιακαλής, Παύλος Σφηκάκης, Γιώργος Βαγιωνάς και Αριάδνη Πούλιου ενημέρωσαν τους σπουδαστές των παραπάνω σχολών και του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα, για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των φρέσκων ελληνικών ψαριών εκτροφής και μαγείρεψαν πρωτότυπες γευστικές συνταγές.
Μέσω του Fish from Greece Cooking Academy, η ΕΛΟΠΥ υποστηρίζει τα προϊόντα της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, συνεισφέρει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και εκπαίδευση των μελλοντικών chefs και επενδύει στη νέα γενιά μαγείρων και το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας.