
«Θα είμαστε πιο δυνατοί μαζί. Πρόκειται για γιαπωνέζικη ποικιλία που δεν είναι διαθέσιμη στην Κίνα, με την πρώτη αποστολή προϊόντων που πραγματοποιήσαμε πέρυσι να έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής με τους Κινέζους καταναλωτές γιατί είναι περισσότερο γλυκιά από τη δική τους και διατηρεί το πράσινο χρώμα της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα» αναφέρει σχετικά ο ιδιοκτήτης της Bostock New Zealand, John Bostock.
Το freshplaza.com σημειώνει ότι οι όγκοι που προορίζονται για την Κίνα αυξάνονται κατά μιάμιση φορά κάθε χρόνο και παρατηρεί ότι το μοντέλο που ακολουθούν οι δύο εταίροι διαφοροποιείται από αυτό της χύμα παραγωγής χαμηλού κόστους.
Πηγή: freshplaza.com