BACK TO
TOP
Προγράμματα

Παράταση έως 31 Ιουνίου για δηλώσεις εφαρμογής στη Δάσωση του 2023

Μέχρι τις 24 Ιουνίου 2024 θα μπορούν κατ’ εξαίρεση για το έτος δεσμεύσεων/εφαρμογής 2023 να υποβάλουν οι δικαιούχοι του υπομέτρου 8.1 «Δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων» (δασώσεις) του ΠΑΑ τη δήλωση εφαρμογής, σύμφωνα με την 5η τροποποιητική απόφαση.

dasosi-georgikon-gaion

306
4

Η τροποποιητική απόφαση που αναφέρεται στο χρονικό διάστημα υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής από τους δικαιούχους ανά έτος δεσμεύσεων/εφαρμογής, αναφέρει ότι «οι δηλώσεις εφαρμογής από το έτος εφαρμογής 2019 και για κάθε επόμενο έτος υποβάλλονται από 1 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου, για δεσμεύσεις που αφορούν από το εν λόγω έτος, συνοδευόμενες με τα ανωτέρω δικαιολογητικά και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από την υπηρεσία κατάθεσης. Ειδικότερα για το έτος 2023 κατ’ εξαίρεση θα υποβάλλονται μέχρι 24 Ιουνίου 2024».

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω υπομέτρο στοχεύει μέσω της δάσωσης στην προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος, στην επέκταση και βελτίωση των δασικών πόρων στην ενίσχυση της αντιδιαβρωτικής, αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας στην διατήρησης της βιοποικιλότητας στην άμβλυνση των κλιματικών μεταβολών στην προσαρμογή στις κλιματικές μεταβολές στη ρύθμιση της ποιότητας και ποσότητας υδάτων στην αποκατάσταση πιλοτικών ερημοποιημένων περιοχών και στην ενίσχυση της φυσικής αναγέννησης ορισμένων περιοχών.

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

10-06-2024 22:05KONSTANTINOS

31 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ

Απάντηση

07-06-2024 18:00Παρασκευή

Εγώ πληρωθηκα τελευταία φορά για το έτος 2019... από εκεί και πέρα τίποτα... πηγαίνω στο δασαρχείο Λάρισας μου λένε ότι είναι θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ.. πάω στον ΟΠΕΚΕΠΕ μου λένε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ Αθηνών πρέπει να κάνει τροποποιητική πράξη... αλλά πρέπει να γίνει εγκατάσταση μιας... κάποιας εφαρμογής στο σύστημα.... φτάσαμε στα μισά του έτους 2024.... και τίποτα....μας ρωτάνε πως τα καταφέρνουμε οικονομικά;;;τα χρήματα μας ζητάμε.. γι'αυτό μπήκαμε στο πρόγραμμα δασωσης... γιατί τα συγκεκριμένα χωράφια ήταν άγονα και δεν δίναν παραγωγές....

Απάντηση

06-06-2024 14:26Αγρότισσα

Εδώ δεν έχουμε πληρωθεί για το 22 τώρα να κάνουμε για το 23 έλεος πια με τις πληρωμές, καθυστερήσεις κ ψίχουλα στο τέλος.Ντροπή στην κυβέρνηση που παίζει με τον πόνο των αγροτών δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που ζούμε.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις