BACK TO
TOP
Προγράμματα

Πρόγραμμα τριήμερης ταχύρρυθμης εκπαίδευσης μελισσοκόμων στη Σκύδρα

Με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Τζαμτζή Ιορδάνη ξεκίνησε η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας.

20240709_181913

42
0

Ο κ.Τζαμτζής Ιορδάνης αφού χαιρέτισε τους μελισσοκόμους, εξήρε το έργο που επιτελεί ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» ιδιαίτερα όσον αφορά στη συνεχή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και κατάρτιση του αγροτικού πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στην συνέχεια συμμετείχε στην απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με κωδικό ΠΚ 096.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης ταχύρρυθμης εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου, για τους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά την διάρκεια του έτους καθώς επίσης και για τους εχθρούς και ασθένειες των μελισσών. Η τυποποίηση, εμπορία, προώθηση και σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων θα αποτελέσουν επίσης αντικείμενο κατάρτισης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις