BACK TO
TOP
Προγράμματα

Τρίμηνη παράταση για αίτημα πληρωμής στα Σχέδια Βελτίωσης

Παράταση κατά τρεις μήνες στα αιτήματα πρώτης πληρωμής έλαβαν τα Σχέδια Βελτίωσης του 2022, ενώ δίνεται η δυνατότητα κατά την τροποποίηση σε Θεσσαλία, Έβρο, Ρόδο και σε συγκεκριμένους Δήμους και Δημοτικά Διαμερίσματα της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, ο δικαιούχος να μπορεί να υποβιβάσει τη βαθμολογία του μέχρι τη βαθμολογική βάση της δράσης δηλαδή μέχρι τους 40 βαθμούς.

sxedia-veltiwshs-epilaxontes

26
0

Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία υποβολής του τελευταίου αιτήματος πληρωμής με την οποία ολοκληρώνεται το επενδυτικό σχέδιο εξακολουθεί να παραμένει η 15η Οκτωβρίου του 2025 καθώς αυτή καθορίζεται από τον κανονισμό του ταμείου ανάκαμψης.

Παράλληλα παρατείνεται κατά έξι μήνες αλλά όχι μετά τις 25 Σεπτεμβρίου 2025 η ολοκλήρωση των Σχεδίων Βελτίωσης της πρόσκλησης του 2027. Συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου και η υποβολή του τελικού αιτήματος πληρωμής πρέπει να γίνει "εντός 57 μηνών από την ημερομηνία κατά την οποία το επενδυτικό σχέδιο συμπεριλαμβάνεται σε απόφαση ένταξης. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Φθιώτιδας, Εύβοιας και Ρόδου το ανωτέρω διάστημα ορίζεται στους 60 μήνες. Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο αίτημα πληρωμής δεν μπορεί να υποβληθεί πέραν της 30ής Σεπτεμβρίου 2025.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις