BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ως 27 Οκτώβρη παρατείνεται το Leader Κυκλάδων

Μέχρι τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και ώρα 3.00 μ.μ., παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο της τρίτης πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων, σύμφωνα με την από 06/10/2014 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Leader.

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι αιτήσεις για το 3ο Leader Λήμνου

2
0
Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.», δ/νση: Πλατεία Τσιροπινά - Ερμούπολη 84100 Σύρος, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά

Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων. Σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά θα πρέπει ο φάκελος της πρότασης να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο κάποια πρόταση υποβληθεί ή περιέλθει στο πρωτόκολλο της Ο.Τ.Δ. μετά την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής δεν γίνεται δεκτή ως ουδέποτε υποβληθείσα και επιστρέφεται σε αυτούς που την υπέβαλαν.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία