BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Παράταση μέχρι 27 Φλεβάρη για το Leader Ηρακλείου

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα με προϋπολογισμό 1,43 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι αιτήσεις για το 3ο Leader Λήμνου

1
0

Μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών υποψήφιων επενδυτών μέσω του προγράμματος LEADER, όπως ανακοίνωσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η  Αναπτυξιακή Ηρακλείου έχει δημοσιεύσει από τις 10 Δεκεμβρίου του 2014 πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα LEADER που εφαρμόζεται στην ενδοχώρα του ν. Ηρακλείου.

Με απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ), παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής των προτάσεων για χρηματοδότηση μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14.00.

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης είναι 1.430.000€ και αφορά σε χρηματοδότηση ιδιωτικών έργων για μεταποίηση – τυποποίηση αγροτικών προϊόντων, βιοτεχνίες και είδη διατροφής. Το ποσοστό χρηματοδότησης είναι 50%. Ο προϋπολογισμός της προκήρυξης μπορεί να αυξηθεί εφόσον υπάρξει αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Λεπτομέρειες της προκήρυξης, για τις χρηματοδοτούμενες δράσεις, την περιοχή παρέμβασης και τους δικαιούχους αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Ηρακλείου www.anher.gr.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) κατά 95% και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά 5%.

Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου (Αρχάνες), Τμήμα LEADER (τηλ.: 2810753300) ή στο www.anher.gr.


Αναλυτικότερα εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση της παράτασης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία