BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Horsch επεκτείνεται και μαζί με την Fliegl καινοτομεί

Το χρονοδιάγραμμα του Γερμανού κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων Horsch λέει ότι μέχρι το 2020 και σε τρία στάδια θα έχουν επενδυθεί 23 εκατομμύρια στη κατασκευή εργοστασίων.

horsch_hd

Βασίλης Σοφός

2
0

Τη δέσμευσή της για το επενδυτικό πρόγραμμα έχει κάνει η Horsch σχετικά με τη κατασκευή εργοστασίων και την επέκταση του κτιρίου «καινοτομίας» όπως το ονομάζει η εταιρεία.



Το λεγόμενο «εργαστήριο ιδεών» επεκτείνεται ως κτίριο και αποκτά τέσσερις ορόφους με 50 εργαζόμενους ειδικευμένους μηχανικούς, σχεδιαστές και προγραμματιστές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν εκεί την επόμενη γενιά γεωργικού εξοπλισμού.



Συνεργασία Horsch-Fliegl για κάτι ξεχωριστό

Παράλληλα, η Horsch συνεργάστηκε με την Fliegl για να βγάλουν στη παραγωγή ένα από τα πιο καινοτόμα ρυμουλκούμενα, ένα ρυμουλκούμενο που μπορεί να κινηθεί με απόλυτη άνεση στο χωράφι.



Πρακτικά είναι ένας συνδυασμός ρυμουλκούμενου με ένα σκληροτράχηλο σασί με ερπύστριες που εκτοξεύει κυριολεκτικά τις δυνατότητες συγκομιδής και μεταφοράς σιτηρών, για παράδειγμα.

Η εταιρεία λέει ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα ερπυστριοφόρο που κουβαλάει επάνω το έναν κάδο. Το συγκεκριμένο μηχάνημα βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα όσον αφορά τη γραμμή παραγωγής αλλά οι δύο εταιρείες δηλώνουν ότι είναι έτοιμο να βγει στην αγορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία