
Μαύρα βάφτηκαν τρία μοντέλα γνωστών εταιρειών, το Axion 850 της Claas, το New Holland T6 175 της New Holland και το John Deere 6250R σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ολλανδία τις προηγούμενες ημέρες.
Μαύρες ματ αποχρώσεις όπως το New Holland T6 175 ΚΑΙ 180, φωτεινές πράσινες πινελιές και πολύχρωμα σχέδια αποτέλεσαν επίδειξη δύναμης για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα που εργάστηκε για όλο αυτό.
Συγκεκριμένα, το ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο της Claas ήταν ιδέα του Ολλανδού εισαγωγέα της Claas που του χρόνου κλείνει 100 χρόνια λειτουργίας. Το τρακτέρ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες διαθέτει μια εντυπωσιακή ανοξείδωτη εξάτμιση που συμπληρώνει από τεχνική σκοπιά το αισθητικό αποτέλεσμα.
Δεν έλλειψε φυσικά και η John Deere από εκεί, η οποία πήρε το δικό της 6250R και το έκανε αντάξιο της αισθητικής των διπλανών του.