BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εξαγορά του προμηθευτή Unimil και επενδύσεις στη Βραζιλία ανακοίνωσε η John Deere

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κλάδου της γεωργίας της John Deere στην Αμερική, η συγκεκριμένη εξαγορά της Unimil έρχεται ως μια από τις υλοποιήσεις των δεσμεύσεων της εταιρείας.

so_partsservice_caneharvester_r4e014622_nobar_1366x768_large_94d09a1a47e6d3717fb391d27694db6ef1c7849f

Βασίλης Σοφός

3
0

Την βραζιλιάνικη εταιρεία-προμηθευτή aftermarket εξαρτημάτων για μηχανήματα συγκομιδής ζαχαρότευτλων Unimil εξαγοράζει η John Deere. Η Unimil, που εδρεύει στο Piracicaba του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ιδρύθηκε το 1999 και έχει καταστεί ως ένας από τους ισχυρότερους προμηθευτές εξαρτημάτων στον κλάδο, με 430 απασχούμενους στο εργοστάσιό της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βραζιλία είναι πρώτη στην παραγωγή ζαχαρότευτλων στον κόσμο, αφού μόνο αυτή παράγει περίπου το ένα τρίτο της παγκόσμιας ετήσιας παραγωγής, σχεδόν διπλάσια ποσότητα από κάθε άλλη χώρα. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 430 άτομα. Η Βραζιλία είναι ο νούμερο ένα προμηθευτής ζαχαροκάλαμου στον κόσμο, παράγοντας περίπου το ένα τρίτο της παγκόσμιας ετήσιας παραγωγής και σχεδόν διπλάσια από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ο Cory Reed, πρόεδρο του κλάδου της γεωργίας της εταιρείας John Deere στην Αμερική λέει πως η εξαγορά της Unimil αντιπροσωπεύει ακόμη περισσότερο την δέσμευση της John Deere για διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Βραζιλία, με στόχο επενδύσεις πυο θα βοηθήσουν τους αγρότες να μειώσουν τα κόστη παραγωγής ζαχαρότευτλου. Η John Deere λάνσαρε μάλιστα πρόσφατα μια νέα μηχανή συγκομιδής ζαχαρότευτλων, σχεδιασμένη για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, την μείωση του κόστους παραγωγής.

Με την προσθήκη της Unimil, η εταιρεία έχει στόχο να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της αναφορικά με την προμήθεια εξαρτημάτων για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο εταιρειών, η Unimil θα διατηρήσει το εμπορικό της σήμα, με την John Deere να σκοπεύει να συνεχίσει το επιχειρηματικό μοντέλο της άμεσης πώλησης προϊόντων της Unimil, παρέχοντας όμως στους αντιπροσώπους την ευκαιρία να παρέχουν πρόσθετες υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες με μηχανήματα συγκομιδής ζαχαρότευτλων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία