BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέα ερπυστριοφόρα τρακτέρ Fendt 1100 MT με κιβώτιο CVT στην Ευρώπη

Σήμερα η Fendt παρουσιάζει διαδικτυακά το νέο ερυστριοφόρο τρακτέρ 1100 MT το οποίο έρχεται στην Ευρώπη με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και ιπποδυνάμεις από 511 έως 673 ίππους.

bg-AGCO_NA_Fendt_1100VarioMT_900VarioMT_080420-1

Βασίλης Σοφός

3
0

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που παρουσιάζει η Fendt στην σημερινή διαδικτυακή παρουσίαση ξεχωρίζουν τα νέα θηριώδη ερπυστριοφόρα τρακτέρ 1100 MT, τα οποία έρχονται σε 4 μοντέλα. Τα μοντέλα 1151, 1156, 1162 και 1167 αποδίδουν 511, 564, 618 και 673 ίππους αντίστοιχα από έναν εξακύλινδρο κινητήρα της MAN 15,2 λίτρων.

Στην Ευρώπη τα ισχυρά τρακτέρ της φίρμας θα τα δούμε με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και το σύστημα MTS Smart Ride ενσωματωμένο στις ερπύστριες. Η υδραυλική απόδοση φτάνει τα 439 λίτρα/λεπτό ενώ η εταιρεία προσφέρει περισσότερες επιλογές έρματος αλλά και δύο νέα συστήματα οπίσθιας σύνδεσης. Παράλληλα, τα νέα μοντέλα διαθέτουν ένα κατευθυνόμενο σύστημα κοτσαδόρου τριών σημείων και μια υδραυλικά ελεγχόμενη ράβδο έλξης.

Στην ανάρτηση της καμπίνας οι επιλογές είναι δύο, αφού τα μοντέλα έρχονται τόσο με το βασικό σύστημα τεσσάρων σημείων και αποσβεστήρες από καουτσούκ αλλά και με ανάρτηση καμπίνας δύο σημείων με ενσωματωμένα αμορτισέρ στο πίσω μέρος και δύο αμορτισέρ με αποσβεστήρες από καουτσούκ στο μπροστινό μέρος.

Άλλες νέες επιλογές περιλαμβάνουντο σύστημα εξομάλυνσης φορτίου Smart Ride Plus, το οποίο παρέχει περισσότερη άνεση στην οδήγηση τόσο στην εργασία όσο και στο ταξίδι στο δρόμο. Αυτό το υδραυλικό σύστημα ενσωματώνεται στα μπροστινά ελατήρια της ανάρτησης για να ρυθμίσει το ύψος του τρακτέρ, διατηρώντας το επίπεδο του πλαισίου για τη σωστή γωνία μεταξύ του κοτσαδόρου και των πίσω εργαλείων. Διατηρεί όμως στο επίπεδο και το τρακτέρ όταν αυτό λειτουργεί με βαριά μπροστινά ή οπίσθια παρελκόμενα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία