BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε παγκόσμια κλίμακα η αυτόνομη γεωργία της Raven για το ρομπότ DOT

Ένας από τους πλέον πρωτοπόρους κατασκευαστές γεωργικών συστημάτων ακριβείας, η Raven, εγκαινιάζει σε λίγες ημέρες το νέο της «campus» στον Καναδά, μέσα στο οποίο θα αναπτύσσονται όλα τα νέα της συστήματα, όπως είναι η δυναμική πλατφόρμα DOT Power Platform και το σύστημα αυτόνομης λειτουργίας AutoCart.

BeaujotandDot_CMYK

Βασίλης Σοφός

3
0

Τη καναδική της έδρα για τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης αλλά και για την κατασκευή της καινοτόμου πλατφόρμας DOT Power Platform εγκαινιάζει σε λίγες ημέρες η Raven, μια από τις πλέον πρωτοπόρους εταιρείες στο τομέα των γεωργικών συστημάτων της νέας εποχής.



Η Raven λέει ότι η επέκτασή της στον Δυτικό Καναδά ενισχύει τη δέσμευσή της να ανοίξει το δρόμο για την αυτόνομη γεωργία σε παγκόσμια κλίμακα. «Η ίδρυση των κεντρικών εγκαταστάσεων της Raven Canada στο αποδεικνύει την αφοσίωσή μας σε αυτήν την κεντρική αγορά», δήλωσε ο Brian Meyer, Αντιπρόεδρος της Raven Applied Technology. «Η ιστορία μας με λύσεις ακριβείας στον Καναδά ενέπνευσε την εμπιστοσύνη ότι αυτή η τοποθεσία θα είναι καταλύτική για τη σημαντική ανάπτυξη της Raven», τόνισε ο ίδιος.

Συναρμολόγηση, κατασκευή και δοκιμή πλατφορμών DΟΤ

Η ευέλικτη πλατφόρμα της DOT, εταιρείας εξαγορασμένης από την Raven τον Ιούνιο του 2020, βρίσκεται ήδη στην αγορά και, όπως φαίνεται,, η ανάπτυξή της θα γίνεται στις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Raven.

Το νέο κτίριο 21.000 τετραγωνικών ποδιών θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αυτόνομης υποστήριξης και καινοτομίας στον Καναδά, αφιερωμένο στη συναρμολόγηση, κατασκευή και δοκιμή των ρομπότ DOT, με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για το Νοέμβριο του 2020.

«Κατά τους τελευταίους 11 μήνες, η Raven έχει αναπτύξει τολμηρά την τεχνολογία και τις συνεργασίες της. Μέσω του DOT, έχουμε μια μακροχρόνια σχέση με την καναδική αγορά του γεωργικού κλάδου και έχουμε δει έντονο ενδιαφέρον για αυτόνομα μηχανήματα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Raven Autonomy, Wade Robey.



«Ο Καναδάς έχει αποδειχθεί μια κρίσιμη περιοχή για τη Raven για πάνω από 25 χρόνια. Αυτή η νέα τοποθεσία θα μας επιτρέψει να επισπεύσουμε την ανάπτυξη των προϊόντων μας, ενώ θα παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας», υπογραμμίζει το ηγετικό στέλεχος της Raven.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία