BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σύστημα αρπαγής τροφής με 98% ακρίβεια και από ανοξείδωτο ατσάλι λανσάρει η Lely

H Lely εισάγει στην αγορά το νέο της αυτόματο σύστημα αρπαγής τροφής, το οποίο συνεργάζεται με τη ρομποτική τροφοδοσία Lely Vector για τη φόρτωση του ρομπότ ανάμιξης και τροφοδοσίας με αξιοπιστία, ακρίβεια και χαμηλό κόστος συντήρησης.

_RMA2101_NOUV_LELY_GRAPPIN_VECTOR_02

Βασίλης Σοφός

3
0

Αυξημένη διάρκεια ζωής, υψηλή ακρίβεια διαχείρισης τροφής και πολύ χαμηλά κόστη συντήρησης λέει η κατασκευάστρια Lely ότι διαθέτει το νέο σύστημα αρπαγής για την φόρτωση του μίκτη τροφής στο αυτοματοποιημένο περιβάλλον Lely Vector της φάρμας.



Βελτιωμένη λειτουργικότητα

Το νέο σχήμα του κάδου τροφοδοσίας εξασφαλίζει καλύτερο κλεισιμο ενώ οι απώλειες σε ζωοτροφές όπως δημητριακά, άλλα τέτοιου είδους υλικά είναι πλέον παρελθόν. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ότι η κουζίνα τροφοδοσίας παραμένει καθαρότερη. Η νέα γεωμετρία του συστήματος ξύστρου στον κάδο αρπάγης τροφοδοσίας βελτιώνει την ακρίβεια φόρτωσης επειδή απομακρύνει όλες τη τροφοδοσία από τον κάδο. Επιπλέον, η Lely έχει σχεδιάσει και νέα δόντια αρπαγής που φορτώνουν πιο αποτελεσματικά το υλικό.

Βελτιωμένη διάρκεια ζωής

Σύμφωνα με τη Lely, ο κάδος της νέας αρπαγής είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι. Το ίδιο ισχύει για όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το υλικό. Έτσι αποτρέπονται τα σημάδια φθοράς που προκαλούνται από όξινους χυμούς της ζωοτροφής.



Το σχοινί για τον μηχανισμό κλεισίματος έχει επίσης αντικατασταθεί από αλυσίδα, κατασκευασμένη επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό μειώνει την ανάγκη για τακτικές εργασίες συντήρησης κατά 90% σε μια διάρκεια ζωής 10 ετών.

«Όλες οι βελτιώσεις συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, στο χαμηλότερο κόστος συντήρησης και στη βελτιωμένη αξιοπιστία της αρπαγής ζωοτροφών», σύμφωνα με τον Teus de Jong, υπεύθυνο προϊόντων τροφοδοσίας της Lely.

«Αναπτύσσουμε συνεχώς το σύστημα τροφοδοσίας μας για ζωοτροφές, για μια πιο αποτελεσματική και ασφαλής αυτόματη σίτιση», σημειώνει ο ίδιος. Η νέα αρπαγή αντικαθιστά την τρέχουσα ενώ είναι διαθέσιμη για αναβάθμιση και των υπαρχόντων Vector.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία