BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στο πλευρό της BASF και του ομίλου AGCO η Raven για την πρωτοβουλία «Operation Weed Eradication»

Η Raven Industries προσχώρησε στην BASF και την AGCO ως το νεότερο μέλος του συνασπισμού «Operation Weed Eradication» για να υποστηρίξει τους αγρότες στις προσπάθειές τους για έλεγχο των ζιζανίων.

NA-AGCO-RoGator-1300C-Liquid-Working-IMG-1951-2017_ab08e7eb-607a-4167-95ad-43cc959fc533-prv

Βασίλης Σοφός

3
0

Η οργάνωση «Operation Weed Eradication» είναι μια προσπάθεια σε ολόκληρη την αγροτική βιομηχανία για την εξάλειψη των ζιζανίων. Αυτή στοχεύει να ακολουθήσει μια ισορροπημένη προσέγγιση της αξιοποίησης πρακτικών όπως η χρήση αρότρου και να καλύψει τις καλλιέργειες, τον χημικό έλεγχο όπως τα υπολείμματα και τη χρήση ζιζανιοκτόνων με πολλαπλές περιοχές δράσης αλλά και να προσπαθήσει για την εξάλειψη των ζιζανίων γύρω από τις άκρες του πεδίου.

«Καθώς συνεχίζουμε να στηριζόμαστε στις προσπάθειες για την εξάλειψη μιας νοοτροπίας εξάλειψης προς το αγρόκτημα, ο συνασπισμός Operation Weed Eradication χαιρετίζει την ευκαιρία να προσθέσουμε την Raven ως μέλος του συνασπισμού, η οποία θα κάνει αυτήν την πρωτοβουλία σε ολόκληρη τη βιομηχανία ισχυρότερη», δήλωσε ο Nick Fassler της BASF.



Στον αμάρανθο και την υδατοκαλλιέργεια είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθούν τα ζιζάνια, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους αγρότες και άλλους στη βιομηχανία για την καταπολέμηση αυτών των ζιζανίων χρησιμοποιώντας πολλαπλές προσεγγίσεις».

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος AGCO είναι ο πρώτος που εντάχθηκε στην πρωτοβουλία «Operation Weed Eradication».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία