BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Smart Attach: Αλλαγή εργαλείων από την άνεση της καμπίνας για τους φορτωτές της Kramer

Με το νέο υδραυλικό σύστημα Smart Attach που εισάγει η Kramer, ο χειριστής των φορτωτών μπορεί να συνδέει τα εξαρτήματα ευκολότερα και γρηγορότερα, μέσα από την καμπίνα.

Krame-smart-attach-chargeuse-01__1__2

Βασίλης Σοφός

4
0

Χάρη στο νέο σύστημα Smart Attach που λανσάρει η Kramer για τους φορτωτές της είναι δυνατή η γρήγορη και εύκολη εναλλαγή από έναν κουβά ενσίρωσης, ένα πιεστήριο ή πιρούνια σε έναν παραδοσιακό κάδο πολύ εύκολα, χωρίς να φύγει ο χειριστής από την καμπίνα. κατέχοντας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και όντας συμβατό με πιστοποίηση CE, αυτό το πλήρως υδραυλικό σύστημα ταχείας ζεύξης αντικαθιστά τη πλάκα ταχείας ζεύξης που η Kramer έχει τοποθετήσει στους τροχοφόρους φορτωτές από το 1963.

Οι διαστάσεις των δύο γρήγορων ζευκτών είναι πανομοιότυπες, ενώ θα είναι δυνατή και η χρήσηη του υπάρχοντος εξοπλισμού που έχει ήδη στην κατοχή του ο χρήστης. Ο εξοπλισμός κλειδώνεται εύκολα και, με το πάτημα ενός κουμπιού, το ασφαλές σύστημα ελέγχου είναι το μόνο που χρειάζεται, με την υδραυλική σύνδεση να πραγματοποιείται μετά την εκκίνηση μιας αυτόματης αποσυμπίεσης. Η ένδειξη κλειδώματος (πράσινο) ενσωματωμένη στο τερματικό επιτρέπει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο για το αν ο εξοπλισμός έχει συνδεθεί σωστά και με ασφάλεια στο μηχάνημα.



Σε όλα τα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένα με τη νέα πλάκα ταχείας ζεύξης, εμφανίζεται επίσης στην οθόνη μια αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία. Παράλληλα, ο χειριστής μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον υπάρχον εξοπλισμό χωρίς υδραυλική λειτουργία και εξοπλισμό με το παραδοσιακό σύστημα υδραυλικής σύνδεσης.

Όπως λέει η Kramer, είναι εξίσου εύκολη και η παραμετροποίηση του παλιού εξοπλισμού για να είναι συμβατός με το νέο σύστημα ή, εναλλακτικά να γίνει χρήση του νέου εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για το σύστημα ταχείας σύζευξης Smart Attach με την παλιά πλάκα ταχείας ζεύξης. Σημειωτέον, το Smart Attach είναι εξοπλισμένο με ένα αιωρούμενο ρουλεμάν, το οποίο βοηθά στην αποφυγή φθοράς. Αυτό το σύστημα θα προσφέρεται αρχικά ως επιλογή για τη σειρά 5 και σε ορισμένα μηχανήματα σειράς 8.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία