BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε τρεις εκδόσεις από 96 έως 147 ίππους διαθέσιμο το νέο Forterra με τον Stage V κινητήρα

Στιβαρό και αποδοτικό όπως πάντα, το νέο Forterra εξοπλίζεται με μοτέρ προδιαγραφών Stage V ενώ διατίθεται στις εκδόσεις CL, HD και HSX, με την τελευταία να φέρει και το πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 30/30 με υδραυλική ρεβέρσα.

p1130327

Βασίλης Σοφός

31
0

Μέγιστη απόδοση με το κόστος συντήρησης χαμηλά καταφέρνει η Zetor να προσφέρει στους νέους ιδιοκτήτες των Forterra Stage V, που ήρθαν στην αγορά της Ευρώπης και στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, η νέα σειρά Forterra της Zetor διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:

-Το Forterra CL που διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα με εύρος ισχύος 96 έως 136 ίππους και κιβώτιο 24/18.

-Το Forterra HSX είναι εξοπλισμένο με πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 30/30 με υδραυλική ρεβέρσα.

-Το ισχυρότερο μοντέλο Forterra HD προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (έως 147 ίππους), έχει πιο στιβαρό σώμα, αναρτημένο άξονα και πολυλειτουργικό πίνακα ελέγχου.

Χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού κινητήρα και του μεγαλύτερου βάρους του τρακτέρ, η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα μοντέλα Forterra είναι ανθεκτικά, ακόμη και στη μέγιστη απόδοση. Συνδυάζουν κομψά τον απλό, σκόπιμο και έξυπνο σχεδιασμό. Τα τρακτέρ Zetor Forterra έχουν σχεδιαστεί ως αξιόπιστα μηχανήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής.



Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τα ανταλλακτικά σε λογικές τιμές καθιστούν το Forterra μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά καινούργιου τρακτέρ της αγοράς.



Το νέο Forterra stage V διαθέτει υψηλή αισθητική αξία καθώς αντιπροσωπεύει τη νέα σειρά μοντέλων της Zetor. Η κυρτή κλίση του νέου καπό, η στιβαρή κατασκευή του παρμπρίζ, η νέα θέση και το σχήμα των προβολέων, καθώς και η αλλαγή της θέσης του λογότυπου μπροστά στο κέντρο δημιουργούν μια δυναμική όψη.



H ολοκαίνουργια καμπίνα που φοράει πλέον το μοντέλο  είναι ευρύχωρη με καλύτερη ορατότητα και ισχυρό κλιματισμό. Το άνοιγμα στην οροφή προφέρει ορατότητα στην χρήση με κουβά καθώς και καλύτερο εξαερισμό για τον χειριστή. Διαθέτει επίσης νέα οθόνη ελέγχου για όλους τους προβολείς κατα την νυχτερινή εργασία.

Πρωτοκαθεδρία στην χαμηλή κατανάλωση

Οι νέοι κινητήρες της Zetor προσφέρουν σημαντική μείωση κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Βασίζονται σε κινητήρες συμβατούς με το στάδιο IV και έτσι διατηρούν τις λειτουργικές και οικονομικές παραμέτρους της προηγούμενης γενιάς.



Αυτά τα σύνολα δοκιμάστηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου Mendel και τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαίωσαν ότι προσφέρουν έως και 19,2% χαμηλότερη κατανάλωση από τους κινητήρες προδιαγραφών Stage IIIB.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Zetor
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία