BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο μηχάνημα συγκομιδής Asa-Lift MC-1010C σε δράση σε εκδήλωση της Syngenta

Εκτός από όλες τις τελευταίες ποικιλίες λαχανικών, οι επισκέπτες της εκδήλωσης Syngenta Fields of Innovation της επόμενης εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόσφατη τελευταία γενιάς του μηχανήματος συγκομιδής λάχανου Asa-Lift MC-1010C.

20a__asa-lift_cabbage_harvester_2

Βασίλης Σοφός

17
0

Με βελτιωμένο και πιο «επιθετικό» σύστημα παραλαβής κάνει πρεμιέρα η μηχανή συγκομιδής Asa-Lift MC-1010C, η οποία από το 2013 ανήκει στην Grimme. Το μηχάνημα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να γεμίζει κουτιά απευθείας ή να τα αποφορτίζει μέσω ασανσέρ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι διαθέσιμο σε αναρτώμενη, συρόμενη ή αυτοκινούμενη έκδοση μονής σειράς ή δύο σειρών. Στην εκδήλωση της Syngenta από τις 13 Οκτωβρίου, κοντά στο Surfleet της Αγγλίας, οι επισκέπτες θα δουν εν δράσει το αναρτώμενο μοντέλο μονής σειράς. «Με αρκετές επιλογές τοποθέτησης και επανασχεδιασμένη παραλαβή, το MC-1010 C είναι το μηχάνημα συγκομιδής με την πιο ομαλή λειτουργία που έχουμε φτιάξει ποτέ και οι βελτιώσεις το κάνουν να είναι και ένα από τα πιο γρήγορα μηχανήματα», σχολιάζει ο Rob Wilkinson, ειδικός προϊόντων για τη Grimme του Ηνωμένου Βασιλείου.



Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Grimme απέκτησε το 70% του μεριδίου της Asa-Lift το 2013 και εξαγόρασε το 100% του Δανού κατασκευαστή τον Ιούλιο του 2020. Η κύρια εστίαση είναι η ανάπτυξη μηχανικών λύσεων για καλλιέργειες όπως τα λάχανα. Ανοιχτή για τους επισκέπτες φέτος, η φθινοπωρινή εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, Syngenta Fields of Innovation, προσφέρει την τέλεια ευκαιρία στον επισκέπτη να επανασυνδεθεί με ολόκληρη την ομάδα της εταιρείας στα πλαίσια.

Οι «ανοιχτές ημέρες του Lincolnshire», στις 13 και 14 Οκτωβρίου, κοντά στο Surfleet, θα δώσουν έτσι μια πρώτη γεύση για μερικές από τις νέες ποικιλίες και τις τελευταίες εξελίξεις, που επιδιώκουν να προσφέρουν πραγματική αξία μέσω της καινοτομίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία