BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επένδυση στο τρακτέρ της Monarch κάνει και η Trimble, δίπλα στον όμιλο CNH

Το εταιρικό ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων της Trimble, Trimble Ventures, ανακοίνωσε την επένδυσή του στη Monarch Tractor, τον κατασκευαστή με έδρα τις ΗΠΑ του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού και αυτόνομου τρακτέρ στον κόσμο.

-1x-1_2

Βασίλης Σοφός

1
0

Χαίρει εμπιστοσύνης η αμερικανική εταιρεία Monarch, η οποία με το που συστήθηκε έγινε ελκυστική για επενδύσεις με το αυτόνομο τρακτέρ της. Δίπλα στον όμιλο CNH, που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό τη συνεργασία του με την αμερικανική εταιρεία, έρχεται να προστεθεί και η κατασκευάστρια Trimble, με το τμήμα της Trimble Ventures να υποστηρίζει την αποστολή της να επενδύει σε εταιρείες πρώιμου σταδίου ανάπτυξης που επιταχύνουν την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στους κλάδους που εξυπηρετεί και η ίδια η Trimble.



Να θυμηθούμε ότι το Monarch Tractor συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση, την αυτοματοποίηση, τη μηχανική μάθηση και την ανάλυση δεδομένων για να βελτιώσει τις υπάρχουσες λειτουργίες ενός αγρότη, να αυξήσει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια της εργασίας και να μεγιστοποιήσει τις αποδόσεις για τη μείωση των γενικών εξόδων και των εκπομπών ρύπων. «Εστιάζουμε στην επένδυση σε εταιρείες που λύνουν σημαντικά προβλήματα σε αγορές που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή της Trimble να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος», δήλωσε ο Phil Sawarynski, διευθύνων σύμβουλος και συνεπικεφαλής της Trimble Ventures.



«Η Monarch Tractor είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία, προσφέροντας μια ηλεκτρική αυτόνομη πλατφόρμα έξυπνου τρακτέρ που ενισχύει τη βιώσιμη γεωργία, αυξάνει την αποδοτικότητα και μεγιστοποιεί την κερδοφορία για τους αγρότες. Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για να επιταχυνθεί η καινοτομία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και να φέρουμε νέες λύσεις στον αγροτικό κλάδο», πρόσθεσε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία