BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες 3 σπαρτικές Matermacc με πατενταρισμένο εξοπλισμό για την Ελλάδα

H Matermacc που εξοπλίζει τις σπαρτικές της με τα στοιχεία 8000-RS με πατενταρισμένο σύστημα μέτρησης Magic SEM και σύστημα αλλαγής απόστασης Easy-Set.

DSC_0157

25
0

Οι MS 8200, MS 8230, MS 8230-ELEKTRO και MS 8230 Pro είναι τα τρία νέα μοντέλα σπαρτικών που διαθέτει η Matermacc για την ελληνική αγορά. Οι σπαρτικές προσφέρονται σε διάφορα πλάτη εργασίας εξυπηρετώντας την κάθε ανάγκη στην αγροτική εκμετάλλευση. MS 8200: Easy-Set με άκαμπτο
άξονα στοιχείων σποράς
 Αυτή η σπαρτική μηχανή έχει κατασκευαστεί ώστε να καθιστά την αλλαγή της από-στασης σειρών γρήγορη και εύκολη.



Το σύστημα Easy-Set (πατενταρισμένο από την Matermacc), είναι τοποθετημένο απευθείας στον άξονα και επιτρέπει την μετακίνη- ση των στοιχείων σποράς με μία απλή ολίσθηση πάνω στον οδηγό, ώστε να φθάσουν στην επιθυμητή απόσταση σειρών (37 εκ. το ελάχιστο) χωρίς τη χρήση εργαλείων. Μαζί με την σπαρτική μηχανή παρέχεται μοχλός τοποθέτησης που χρησιμοποιείται για αυτές τις προσαρμογές.

MS 8230-ELEKTRO: Με αναδιπλούμενη μπάρα εργαλείων και Easy-Set

Τα πλεονεκτήματα από την ηλεκτρική μετάδοση κίνησης για τον διαχωριστή σπόρων προστίθενται σε εκείνα του συστήματος Easy-Set. Η απόσταση μεταξύ των σειρών (τουλάχιστον 37,5 εκ.) μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με τον μοχλό που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης εξαλείφει τις καθυστερήσεις στη σπορά κατά τις επανεκκινήσεις και οποιαδήποτε προβλήματα που συνδέονται με την ενδεχόμενη ολίσθηση των τροχών του κιβωτίου ταχυτήτων.

MS 8230: Easy-Set με υδραυλικό αναδιπλούμενο άξονα στοιχείων


Η σπαρτική μηχανή MS 8230 είναι εξαιρετικά πολυχρηστική και δίνει τη δυνατότητα μείωσης του πλάτους κατά την μεταφορά ακόμη και για σπαρτικές μηχανές με πλάτος εργασίας 9 μέτρων, χάρη στο Υδραυλικό Σύστημα Easy-Set (πατενταρισμένο από την MaterMacc) και τον αναδιπλούμενο άξονα. Η σπαρτική αυτή προσφέρεται σε εκδόσεις έξι και επτά σειρές. Η εξάσειρη έκδοση εργάζεται σε αποστάσεις σειρών 45-75 εκ., και η επτάσειρη σε αποστάσεις 45-70 εκ. και 45-80 εκ. Η απαιτούμενη ισχύς των τρακτέρ για την έλξη είναι 100 ίπποι.

MS 8230 Pro: Με διπλό υδραυλικό αναδιπλούμενο άξονα στοιχείων σποράς Easy-Set

Η σπαρτική μηχανή ακριβείας υπό πίεση PRO συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά της MS 8230 σε μία επιπρόσθετη δεξαμενή λιπάσματος 1.200 λίτρων με κεντρικό έλεγχο των ποσοτήτων που διανέμονται και πνευματικό σύστημα μεταφοράς σε όλες τις σειρές, που προσαρμόζεται σε οποια- δήποτε απόσταση μεταξύ των σειρών.

Τα μηχανήματα της Matermacc διαθέτει αποκλειστικά
στην ελληνική αγορά η Agrotech S.A (τηλ. 2310/795018)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία