BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Απόλυτη ενσωμάτωση των τεχνολογιών της Raven αναζητά ο όμιλος CNH για Case και New Holland

Η περιοχή Phoenix είναι ένας εθνικός κόμβος για εταιρείες και ιδιώτες στις Η.Π.Α.Η νέα εγκατάσταση του ομίλου CNH Industrial θα επιταχύνει εκεί τις εξελίξεις της επιχείρησής Raven στην τεχνητή νοημοσύνη, την αυτόνομη οδήγηση, τη μηχανική μάθηση και την επιστήμη των δεδομένων.

testing_and_development_for_omnipower_raven_s_autonomous_power_platform_being_performed_in_maricopa_arizona_usa_609195_e70___1_

Βασίλης Σοφός

1
0

Ο όμιλος CNH Industrial ανακοινώνει ότι ανοίγει το νέο του μηχανολογικό κέντρο στο Scottsdale της Αριζόνα, μια εγκατάσταση που θα υποστηρίξει την ταχεία ανάπτυξη της επιχείρησης γεωργίας ακριβείας Raven -εξαγορασμένη από τον όμιλο- καθώς αναπτύσσει λύσεις αιχμής για πελάτες.

«Οι βιομηχανίες μας υφίστανται έναν σημαντικό τεχνολογικό μετασχηματισμό και ο όμιλος CNH Industrial θέλει να προσελκύσει μια αυξανόμενη μερίδα ταλέντων από μηχανικούς και επαγγελματίες εστιασμένους στην ψηφιακή τεχνολογία που θα διαμορφώσουν αυτό το μέλλον», δήλωσε ο Kevin Barr, διευθυντής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου CNH Industrial. «Ο νέος μας κόμβος στο Scottsdale θα είναι ένας ελκυστικός, δυναμικός και καινοτόμος χώρος εργασίας όπου θα επιταχύνουμε την πρόοδο στην ψηφιοποίηση, την αυτοματοποίηση και την αυτόνομη εργασία».



Εκτός από τη νέα τοποθεσία στο Scottsdale, ο όμιλος CNH Industrial σκοπεύει επίσης να επενδύσει στην επέκταση της υπάρχουσας «Πανεπιστημιούπολης Καινοτομίας» της Raven στη Βαλτική (Νότια Ντακότα), που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από την έδρα της στο Sioux Falls. Αυτές οι αναβαθμίσεις εγκαταστάσεων θα παρέχουν περισσότερο χώρο και πόρους για δοκιμές και έρευνα εμπνευσμένες από τους πελάτες.

Οι επενδύσεις στο Scottsdale και στη Βαλτική θα ενισχύσουν τη βάση ταλέντων μηχανικών της εταιρείας, θα υποστηρίξουν τη ζήτηση για καινοτόμες λύσεις και θα επισπεύσουν τη τεχνολογική ενοποίηση της Raven με τα μηχανήματα Case IH και New Holland Agriculture.



«Η ενσωμάτωσή μας στην Raven επιταχύνει γρήγορα την παράδοση τεχνολογίας στους πελάτες. Επιτρέπει στις ομάδες των μηχανικών μας να περνούν αποτελεσματικά από τον κώδικα στην καμπίνα για να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες. Αυτές οι περιοχές σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες δραστηριότητές μας θα ενισχύσουν τη δέσμευσή μας να έχουμε μηχανικούς να συνεργάζονται στενά με τους πελάτες μας», δήλωσε ο Parag Garg από τον όμιλο CNH Industrial.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία