BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα γενιά τρακτέρ Spirit 70 λανσάρει η BCS για τις ειδικές εφαρμογές

Παράλληλα με την αύξηση του μεταξονίου (τώρα στα 90 χλστ.), ο Όμιλος Abbiategrasso ανακοινώνει και την έκδοση Dualsteer για τα νέα Spirit 70, σύστημα που αυξάνει την ευελιξία στις ειδικές εφαρμογές.

S5B3577

Βασίλης Σοφός

46
2

Η ανανέωση της σειράς συμπαγών τρακτέρ BCS συνεχίζεται με την άφιξη της νέας γενιάς τρακτέρ μέσης ισχύος Spirit 70, μια σειρά τρακτέρ με βασικό εξοπλισμό την αναστρέψιμη θέση οδήγησης και λειτουργίας που προορίζεται για επαγγελματίες χρήστες και διατίθεται σε 4 εκδόσεις.

Στην υπηρεσία της λειτουργικότητας

Η νέα γενιά Spirit 70 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει ακόμη περισσότερο, όχι μόνο τους ελιγμούς -χάρη στο Dualsteer, το οποίο επιτρέπει γωνία διεύθυνσης 60 °- αλλά και την οδηγική άνεση με αύξηση του μεταξονίου κατά 90 χιλιοστά.



Τα νέα τρακτέρ έρχονται με κινητήρα Stage V και με μια καμπίνα που προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης του «Agriculture Kit 4.0 BCS». Αυτό αποτελείται από μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου με κάρτα Sim, κεραία Gps, και πρόσβαση σε μια διαδικτυακή πύλη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 63 ίππων με φίλτρο σωματιδίων, στον οποίο η BCS εργάστηκε σε συνεργασία με την Kohler για μια προηγμένη αναγέννηση, εγγυάται μέγιστη απόδοση και ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας.



Η νέα καμπίνα Vista Pro έχει επανασχεδιαστεί πλήρως και διαθέτει κωνικό και συμπαγές προφίλ για καθαρισμό σε στενές σειρές, ακόμη και σε πλευρικές πλαγιές και σε περιβάλλοντα πλούσια σε βλάστηση. Η «φιλοξενία» έχει βελτιωθεί περαιτέρω χάρη στην αύξηση του εσωτερικού όγκου κατά 100 λίτρα, ενώ η μέγιστη προστασία για τον χειριστή είναι εγγυημένη από την αναγνώριση της καμπίνας με πιστοποίηση κατηγορίας 4.



Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει ανανεωθεί και προσφέρει έναν νέο συμπλέκτη «Easy Plus», το «Power Clutch System», και είναι εξοπλισμένο με «Smart Brake and Go», ώστε να μην ζηλεύει τίποτα από τα μεγαλύτερης κατηγορίας τρακτέρ. Ακριβώς για τη διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης, το μηχανικό μέρος του κιβωτίου ταχυτήτων έχει ενισχυθεί και προσαρμοστεί στους επαγγελματικούς στόχους που καλείται να ικανοποιήσει η νέα σειρά Spirit 70.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • BCS
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

14-04-2022 22:02Νικόλαος Κοκολακης

Τιμή

Απάντηση

14-04-2022 22:00Νικόλαος Κοκολακης

Ωρεο εργαλείο

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία