BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τους ελαφριούς βραχίονες Specialty εξαγοράζει για τα ψεκαστικά του ο όμιλος CNH

Μπορεί το μέλλον στον ψεκασμό να είναι αβέβαιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επενδύσεις επιβραδύνονται, μια και ο όμιλος CNH εξαγοράζει τώρα την εταιρεία Specialty Enterprises LLC για να ενσωματώσει στα ψεκαστικά του προηγμένους και ελαφριούς βραχίονες από αυτή την εταιρεία.

Patriot_sprayer_three-models-across-web

Βασίλης Σοφός

2
0

Ο όμιλος CNH Industrial ανακοίνωσε την εξαγορά της Specialty Enterprises LLC (Specialty), του μεγαλύτερου κατασκευαστή στη Βόρεια Αμερική ποιοτικών βραχιόνων αλουμινίου για γεωργικές εφαρμογές. Η εξαγορά θα προσφέρει στους πελάτες της New Holland πρόσβαση σε μια γκάμα προϊόντων ενισχυμένη με τη συμπερίληψη μεγαλύτερων βραχιόνων. Έτσι, θα επιτρέψει στην Case αλλά και στη New Holland να επιταχύνει την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την προσαρμογή σε αυτόν τον τομέα.



Η Specialty είναι προμηθευτής της New Holland για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά η άμεση εξαγορά της είναι το πιο πρόσφατο βήμα στον στρατηγικό οδικό χάρτη της CNH Industrial για την γκάμα προϊόντων ψεκασμού.

«Η απόκτηση της Specialty θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε περαιτέρω την προσφορά των προϊόντων μας παρέχοντας κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο», δήλωσε ο πρόεδρος της μάρκας New Holland, Carlo Lambro. «Οι πελάτες μας γνωρίζουν ήδη την εξαιρετική απόδοση αυτών των βραχιόνων ψεκασμού. Αυτές οι λύσεις θα εφαρμοστούν σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της μάρκας New Holland παρέχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα».

Οι βραχίονες που εξοικονομούν βάρος

Η εταιρεία Specialty ιδρύθηκε ως εργαστήριο γενικής κατασκευής το 1987 και τώρα ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές βραχιόνων ψεκασμού αλουμινίου στη Βόρεια Αμερική. Η κύρια σειρά προϊόντων της είναι το Millennium που παράγεται σε πλάτη μεταξύ 20 και 40 μέτρων και απευθύνεται κυρίως για χρήση σε αυτοκινούμενα ψεκαστικά.

Είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και υποστηρίζεται ότι είναι τόσο ισχυρός και στιβαρός όσο οι ατσάλινοι βραχίονες, αλλά με σημαντική εξοικονόμηση βάρους. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία είναι ήδη προμηθευτής OEM των τρακτέρ Case, αλλά εξοπλίζει επίσης τη σειρά Rogator της Fendt και τα μοντέλα Hagie STS που είναι διαθέσιμα με μπούμπες που τοποθετούνται μπροστά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία