BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. σε τεχνική περιοδεία για την υποστήριξη των πελατών της

Η εταιρία με το εξειδικευμένο της προσωπικό προσέφερε δωρεάν έλεγχο σε μηχανήματα Lamborghini, Hurlimann και Zetor των πελατών της, καθώς αφιέρωσε και χρόνο για την επίλυση προβλημάτων και αποριών τεχνικής φύσεως.

nsmail-21

2
0

Η εταιρία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε., από τα μέσα του περασμένου μήνα, υλοποίησε ένα πρόγραμμα τεχνικών περιοδειών σε διάφορες περιοχές της χώρας με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων με το πελατολόγιο της. Η πρωτοβουλία αυτή στηρίχθηκε και από το δίκτυο συνεργατών που διαθέτει ανά τις περιοχές.



Το πρόγραμμα της περιοδείας περιέλαβε περιοχές όπως των Σερρών, το Βελβεντό - Κοζάνης, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, το Καναλάκι, ενώ στη νότια Ελλάδα, τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Τρίπολη. Με τον τρόπο αυτό η εταιρία διατηρεί το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και την δέσμευση για υποστήριξη μετά την πώληση.



Όπως επισήμανε η εταιρεία, οι aftersales περιοδείες θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον σε ακόμη περισσότερες περιοχές. Να σημειωθεί πως οι τεχνικές περιοδείες της εταιρίας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών, που συμβάλλει στην εξασφάλιση προσωπικής επαφής με τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι την κομβική στιγμή της εργασίας τους η εταιρεία θα είναι δίπλα τους για να μη χάσουν ούτε χρήμα ούτε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.demeter.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία