BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το ολοκαίνουργιο LX-351 DM στην κατηγορία «compact» των τρακτέρ της Kubota

Η Kubota λανσάρει το LX-351 DM για να επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα προϊόντων της στην κατηγορία των συμπαγών τρακτέρ, προσφέροντας στους πελάτες μια ευρεία γκάμα λύσεων για την κάλυψη των αναγκών τους.

ab4cb3be-foto-portada_2

Βασίλης Σοφός

31
2

Ιδανικό μηχάμημα για αμπελώνες, οπρωρώνες και γενικότερα για αγρότες μικρών καλλιεργειών χαρακτηρίζει η Kubota το νέο της «compact» τρακτέρ που εισάγει στην αγορά. Αυτό το μοντέλο, όπως λέει, προσφέρει μια μοναδική πρόταση αξίας στην αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων. δεν μπορούν να δουλέψουν.



Εκτός από τον άνετο συμπαγή σχεδιασμό του, που το καθιστά ιδανικό για στενές καλλιέργειες και περιορισμένους χώρους, το τρακτέρ LX-351 DM διαθέτει αποδοτικό κιβώτιο ταχυτήτων 12F/12R και υψηλή ικανότητα ανύψωσης, στα 1.150 κιλά.

Το νέο και καλαίσθητο μοντέλο είναι μια επιλογή για χρήστες που δεν μπορούν να «αντέξουν» τα κόστη των μεγάλων, ακριβών και εξειδικευμένων τρακτέρ, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται την ισχύ και την ικανότητα ωφέλιμου φορτίου ενός τρακτέρ πλήρους μεγέθους.

Το μοντέλο LX-351 DM είναι ιδανικό για εργασία σε θερμοκήπια και στενές καλλιέργειες, όπως αμπελώνες και οπωρώνες, χάρη στον σχεδιασμό του, με ελάχιστο πλάτος έως 1 μέτρο και μικρό βάρος, που εξαλέιφει τον κίνδυνο της συμπίεσης του εδάφους.



Στα άλλα πλεονεκτήματα του μικρού LX-351 DM περιλαβάνεται το το ημι-ανεξάρτητο PTO 540/540E, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση του εξοπλισμού, η τεχνολογία Common Rail εξοικονόμησης καυσίμου και ο έλεγχος διπλής θέσης για προσαρμογή της αντιδραστικότητας του τρακτέρ σε κάθε έδαφος.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

21-06-2022 08:43Πλευρακης Κων/νος

Ποσο εχει

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία