BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα τηλεσκοπικά από την Kramer με πρεμιέρα στα σαλόνια EIMA, SIMA, EuroTier 2022

Η γερμανική κατασκευάστρια, πέρα από την παρουσίαση των αναβαθμισμένων της μηχανημάτων, θα λανσάρει και τον πρώτο της ηλεκτρικό φορτωτή, αλλά και το ανανεωμένο σύστημα προσάρτησης εργαλείων «Smart Attach».

Kramer_NEW_Telehandler_Stage5_KT457

Βασίλης Σοφός

1
0

Η Kramer έρχεται σε δύο από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης με πολλά και σημαντικά νέα, αφού, όπως ανακοινώνει, οι νέες σειρές των τηλεκοπικών της θα υποστούν σημαντική αναδιαμόρφωση, η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των εκθέσεων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το φθινόπωρο, της Sima, της Eima και της EuroTier (τον Νοέμβριο).



Συγκεκριμένα, ο νέος σχεδιασμός του «καπό», που αναπτύχθηκε για να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα των ανυψωτών με ωφέλιμο φορτίο μεταξύ 3 και 5,5 τόνων, θα υιοθετηθεί από τα μοντέλα KT356, KT307, KT357, KT407, KT3610 και KT457 (όλα κατάλληλα για γεωργικές εφαρμογές, για παράδειγμα για χειρισμό κοντά σε μονάδες βιοαερίου ή στάβλους).

Επιπλέον, εκτός από τη βελτίωση της ορατότητας στη δεξιά πλευρά των ανυψωτικών (δηλαδή εκείνη όπου υπάρχει η τηλεσκοπική μπούμα), η Kramer έχει αναβαθμίσει και τη λειτουργικότητα του μπλοκέ διαφορικού και του σταθεροποιητή φορτίου.

Πρεμιέρα για τον πρώτο ηλεκτρικό φορτωτή της μάρκας

Όπως λέει η Kramer, η ενεργειακή μετάβαση έχει επηρεάσει το τμήμα των τρακτέρ κάτω των 100 ίππων αλλά και των τηλεσκοπικών φορτωτών, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις προς την υβριδικότητα στον τρόπο λειτουργίας αυτών των μηχανημάτων. Και φέτος, η Kramer θα παρουσιάσει τον διάδοχο ενός εκ των κορυφαίων τροχοφόρων φορτωτών της, το KL25.5e. Θα παρουσιάσει όμως και τον πρώτη της ηλεκτρικό τηλεσκοπικό φορτωτή. Αμφότερα τα μηχανήματα βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου, η οποία προσφέρει ανώτερη ισχύ, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Τόσο στην Eima όσο και στη Sima, στο περίπτερο της Kramer, θα παρουσιαστεί το αναβαθμισμένο σύστημα «Smart Attach», τη γνωστή λύση γρήγορης αλλαγής στον κοτσαδόρο, πλήρως υδραυλική και εγκατεστημένη στους βραχίονες του μηχανήματος για αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας των χειριστών.



Οι διαστάσεις και των δύο συσκευών γρήγορης αλλαγής είναι πανομοιότυπες, έτσι ώστε τα υπάρχοντα εργαλεία να εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται. Η μεγαλύτερη ασφάλεια για τον χειριστή, η απουσία διαρροών λαδιού και, κυρίως, η εξοικονόμηση χρόνου στην αλλαγή εξαρτημάτων είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του συστήματος.

«Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ξανά τις λύσεις υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας με προσωπική επαφή στις εκθέσεις. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα μπορούν να θαυμάσουν τα μοντέλα αλλά πάνω από όλα τα νέα προϊόντα», σχολίασε ο Christian Stryffeler, Διευθύνων Σύμβουλος της Kamer- Werke GmbH.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία