BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση και βράβευση για τη σειρά T4 και το T4.120 F της New Holland

Η New Holland ανανεώνει τη «Specialty» σειρά T4 F/N/V, ενώ τιμάται με το βραβείο «Best of Specialized» στο διαγωνισμό της EIMA για το Τρακτέρ της Χρονιάς 2023».

T4_120F_CAB_StageV_22_071_2

Βασίλης Σοφός

14
0

Η New Holland, με την ανανέωση της σειράς ειδικών τρακτέρ T4 F/N/V παρουσιάζει και τη νέα καμπίνα VisionView. Η καμπίνα VisionView φέρνει την άνεση ενός τρακτέρ ανοιχτού πεδίου στη στενή σειρά T4 F/N/V, με ευρύχωρο περιβάλλον και επίπεδο δάπεδο για όλους τους τύπους χειριστών.

Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του μπροστινού παραθύρου, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο και πιο συμπαγές καπό που καλύπτει και προστατεύει όλο το σύστημα μετεπεξεργασίας, παρέχει όμορφο στυλ και καλή ορατότητα. Το μονοκόμματο πλαϊνό παράθυρο και ο σχεδιασμός των τεσσάρων κολόνων βελτιώνουν περαιτέρω την ορατότητα στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος, επιτυγχάνοντας την αύξηση της ευρυχωρίας στον περιορισμένο αυτό χώρο.



Η καμπίνα VisionView είναι και μία από τις πιο αθόρυβες στην κατηγορία, με επίπεδο θορύβου έως και 71 dB, που προσθέτει πόντους στην άνεση και την ασφάλεια του χειριστή, ενώ φέρει Blue Cab 4 με διπλό φιλτράρισμα κατηγορίας 2 και 4. Επιπροσθέτως, το ψηφιακό περιβάλλον έχει αναβαθμιστεί σύμφωνα με τα μεγαλύτερα αδέρφια T7/T8 με ψηφιακό πίνακα οργάνων InfoView για τη διαχείριση όλων των χειριστηρίων και των ρυθμίσεων του μηχανήματος.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα T4 F/N/V, VisionView, προσφέρουν ισχυρή απόδοση με εκπομπές ρύπων 16 φορές χαμηλότερες από τον προκάτοχό τους. Ο κινητήρας F5C FPT επιτυγχάνει την υψηλότερη ροπή, 518 Nm, σε μόλις 1300 σ.α.λ., καθώς και εφεδρική ροπή έως και 40%. Εκτός από την ισχύ, αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν την πιο ευέλικτη λύση στους πελάτες, για όλες τις εφαρμογές και τις ανάγκες τους. Τα υδραυλικά κυκλώματα έχουν επανασχεδιαστεί και προσφέρουν μόνο 1 αντλία απόδοσης έως 80 λ./λ. για νέες συνδέσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία