BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με περισσότερη δύναμη και νέο καπό τα ερπυστριοφόρα New Holland TK4

Η σειρά ερπυστριοφόρων μοντέλων για στενές σειρές αναβαθμίζεται, με τη New Holland να λανσάρει τα τρακτέρ του 2023 με ισχυρότερο και φιλικότερο κινητήρα αλλά και με ένα νέο καπό.

TK4_110M_CAB_StageV_22_013

Βασίλης Σοφός

36
0

Η New Holland Agriculture συνεχίζει να εξελίσσει τα ειδικά τρακτέρ της με την εισαγωγή ενός ισχυρότερου κινητήρα αλλά και ενός νέου καπό στα ερπυστριοφόρα TK4, που παρουσιάστηκαν μάλιστα και στην έκθεση SIMA 2023. Τα ερπυστριοφόρα της New Holland έχουν μακρά ιστορία από το 1932 και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κληρονομιά της εταιρείας.



Για το 2023, τα ερπυστριοφόρα τρακτέρ της σειράς TK4 φέρουν αισθητική τις ίδιες πινελιές με τα άλλα νέα μοντέλα. Τα μοντέλα ανοικτού πεδίου εξοπλίζονται με νέους, πιο ισχυρούς κινητήρες Stage V με μέγιστη ισχύ που κυμαίνεται από 85 έως 109 ίππους και σύστημα μετεπεξεργασίας με EGR, DOC και SCRoF, ενώ τα στενά μοντέλα διαθέτουν κινητήρα Stage V 75 ίππων, σύστημα μετεπεξεργασίας EGR, DOC και DPF που δεν απαιτεί AdBlue. Σε όλα τα μοντέλα, η συμπαγής σχεδίαση του κινητήρα και του συστήματος μετεπεξεργασίας φωλιάζουν κάτω από το καπό, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ορατότητα και ευελιξία.

Μερικά από τα ξεχωριστά στοιχεία που συνεχίζουν να ενσωματώνουν τα νέα μοντέλα είναι η άνετη εργοστασιακή καμπίνα και το σύστημα ερπύστριας SmartTrax, εύκολα εναλλάξιμη με χαλύβδινη σε λιγότερο από 1 ώρα. Αξίζει όμως να σημειωθεί και το σύστημα Steering-O-Matic Plus διεύθυνσης και συμπλέκτη. Ένα χειριστήριο για διεύθυνση, φρένο, σταμάτημα και επανεκκίνηση, χωρίς πεντάλ συμπλέκτη.



Επίσης, η κατασκευάστρια εξοπλίζει τα μοντέλα με το Lift-O-Matic Plus, το βραβευμένο μηχανικό-υδραυλικό σύστημα ελέγχου που επιτρέπει την ανύψωση και το χαμήλωμα του πίσω συνδέσμου στη στροφή, διατηρώντας παράλληλα τις ρυθμίσεις θέσης και βύθισης. Όταν πιεστεί/τραβηχτεί ο μοχλός, εάν απελευθερωθεί, το εργαλείο σταματά αμέσως στο ύψος που αντιστοιχεί στην πραγματική θέση του εργαλείου. Ένα απαλό πάτημα ή τράβηγμα αυτού του βολικού μοχλού επιτρέπει μικρές ρυθμίσεις.

Τέλος, ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικάστα οποία επενέβη ξανά η New Holland είναι οι κανονισμοί ασφαλείας, τους οποίους η εταιρεία σέβεται, προσαρμόζοντας τα τρακτέρ TK στους πιο πρόσφατους από αυτούς, για να διασφαλίζει πάντα ότι οι πελάτες προστατεύονται και εργάζονται σε ασφαλείς συνθήκες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία