BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην παραγωγή ο νέος διανομέας ακριβείας Aero 32.1 από την Rauch

Ο πνευματικός διανομέας ακριβείας εντυπωσιάζει την λειτουργία του στα όρια του χωραφιού, με την εταιρεία να υπόσχεται πλήρη τροφοδοσία της καλλιέργειας και επομένως υψηλότερη απόδοση με λιγότερο λίπασμα σε χρήση.

AERO_rauch_Duengerstreuer_1376_w

Βασίλης Σοφός

44
0

Η Rauch Landmaschinenfabrik GmbH ανακοινώνει την εκ νέου κυκλοφορία του πνευματικού διανομέα ακριβείας Aero. Η εταιρεία τονίζει την βελτιωμένη ακρίβεια του συστήματος τόσο στη δοσολογία όσο και στη διανομή. Ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά έκχυσης και κίνησης του λιπάσματος, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών περιβάλλοντος, όπως ο άνεμος και οι κλίσεις, η τοποθέτηση είναι πάντα ακριβής. Το Aero προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες δυνατότητες εφαρμογής για αναγεννητική καλλιέργεια φυτών.



Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, 13 χρόνια αφότου το τελευταίο Aero βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, η πίεση από το κοινό και τον περιβαλλοντικό και πολιτικό τομέα για επανεκκίνηση αυξήθηκε και το πρωτότυπο AERO 32.1 με τριών σημείων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Agritechnica 2019.

Το έτος 2020 έφερε σημαντικές γνώσεις στη διαδικασία ανάπτυξης ενώ περαιτέρω πρακτικές δοκιμές διεξήχθησαν την άνοιξη του 2021 και έτσι η πρώτη δοκιμαστική σειρά μηχανημάτων ξεκίνησε να διανέμεται το φθινόπωρο του 2021. Το νέο AERO 32.1 -έφθασε στην αγορά της Ευρώπης- έχει βασική χωρητικότητα 1.900 λίτρων, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 3.200 λίτρα με προσαρτήματα.



Το μηχάνημα θέτει νέα πρότυπα με το νέο σύστημα ελέγχου ISObus, ενώ τέσσερα τμήματα της μπούμας ελέγχονται είτε χειροκίνητα είτε εξ αποστάσεως μέσω ελέγχου τμήματος.

Η καινοτόμος τεχνολογία των νέων δοσομετρικών μονάδων MultiRate με υδραυλική κίνηση επιτρέπει ξεχωριστό ρυθμό διανομής για καθένα από τα τέσσερα τμήματα του βραχίονα. Αυτό επιτρέπει ακόμη πιο ακριβείς χάρτες εφαρμογών.



Η Rauch λέει επίσης ότι η μπούμα έχει σχεδιαστεί για λειτουργία εκκρεμούς, έτσι ώστε η κλίση της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αντιστάθμιση κλίσης. Η θέση V της μπούμας διευκολύνει την αλλαγή της γραμμής του ίχνουε διανομής σε ακρωτήρια και προστατεύει τη μπούμα. Τα διαθέσιμα μηχανήματα θα έχουν πλάτος 27 και 30 μ., ενώ θα ακολουθήσουν εκδόσεις 18, 21 και 24 μ.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Rauch
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία