BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα αυτοκινούμενη ταΐστρα για μεγαλύτερες φάρμες λάνσαρε η Trioliet

Το ολλανδικής κατασκευής Triotrac M μεγάλωσε και με 17m³ χωρητικότητα θα σταθεί δίπλα στο μικρότερο αδερφό του, με ένα τετρακύλινδρο κινητήρα JCB απόδοσης 175 ίππων.

csm_Triotrac_2_2000_NE_Niederseidewitz_agrar_selbstfahrender_futtermischwagen-zelfrijdende_voermengwagen-self-propelled-mixer_feeder__72__SMALL_14d322af08

Βασίλης Σοφός

5
0

Ο Ολλανδός κατασκευαστής συστημάτων τροφοδοσίας εισάγει στην αγορά ένα πιο μεγάλο μοντέλο σίτισης από τη σειρά Triotrac Μ, θέλοντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μεγαλύτερης φάμρας. Προσθέτει έτσι ένα μοντέλο χωρητικότητας 17 m³ στη σειρά Triotrac M, το οποίο θα τοποθετείται δίπλα στην υπάρχουσα αυτοκινούμενη μηχανή μονού κατακόρυφου αναδευτήρα που έχει χωρητικότητα κάδου 14 m³.

Η νέα έκδοση τροφοδοτείται από τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα JCB 175 ίππων, τοποθετημένο στο πίσω μέρος.



Το νέο μοντέλο μοιράζεται τις υπόλοιπες προδιαγραφές του με το μικρότερο αδερφάκι του, συμπεριλαμβανομένης της υδραυλικής παλινδρομικής λεπίδας στο τέλος του βραχίονα φόρτωσης. Φτάνοντας σε μέγιστο ύψος τα 4,5 μέτρα, το ενσίρωμα που κόβεται από τη λεπίδα πέφτει στην πλατφόρμα εισαγωγής και μεταφέρεται στον κάδο ανάμειξης από έναν ρότορα διαμέτρου 2,30 μέτρων με τέσσερα κυρτά δάκτυλα.



Ο ίδιος μηχανισμός πρόσληψης επιτρέπει στο Triotrac M να επεξεργάζεται στρογγυλές ή τετράγωνες μπάλες, τεύτλα και πατάτες.



Το μοντέλο χωρητικότητας 17m³ προσφέρει τον ίδιο μικρό κύκλο στροφής και σύστημα τετραδιεύθυνσης για καλούς ελιγμούς γύρω από χαμηλά κτίρια. Να πούμε ότι το ύψος της καμπίνας είναι ρυθμιζόμενο και όλες οι ρυθμίσεις για τη φόρτωση, την ανάμειξη και την εκφόρτωση του περιεχομένου προσαρμόζονται μέσω του joystick. Αμφότερα τα μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με ιμάντα μεταφοράς στο πίσω μέρος ή πόρτες εκκένωσης και στις δύο πλευρές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία