BACK TO
TOP
Τεχνολογία

CNH Industrial και One Smart Spray ενισχύουν τις λύσεις ψεκασμού ακριβείας

Η CNH Industrial και η ONE SMART SPRAY, μια κοινοπραξία μεταξύ της Bosch και της BASF, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την ενσωμάτωση του προηγμένου συστήματος ψεκασμού της τελευταίας στα χαρτοφυλάκια προϊόντων της CNH Industrial για γεωργικά προϊόντα.

cnh_industrial_one_smart_spray_643336_f76__2

Βασίλης Σοφός

8
0

Με καθοδηγητή τη Raven γίνεται η ενσωμάτωση του συστήματος One Smart Spray των Bosch και της BASF στα ψεκαστικά του ομίλου CNH. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το σύστημα θα είναι εμπορικά διαθέσιμo μέσω των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων Case IH και New Holland Agriculture.

Η ενσωμάτωση του One Smart Spray είναι μια σημαντική λύση που θα επιταχύνει την περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων ακριβείας και αυτοματοποιημένου ψεκασμού της CNH Industrial. Αυτό θα γίνει μέσω πολλαπλών καμερών που είναι εγκατεστημένες στον βραχίονα ενός ψεκαστικού Θα παρέχει στους πελάτες την ανίχνευση ζιζανίων πράσινου σε πράσινο (φυτό σε φυτό) και πράσινου σε καφέ (φυτό σε έδαφος) και τον στοχευμένο ψεκασμό.



Η ακρίβεια συνδυάζεται με ψηφιακά εργαλεία και γεωπονικές γνώσεις που είναι προσβάσιμες μέσω κινητών συσκευών για την παροχή λεπτομερών χαρτών ζιζανίων, την παρακολούθηση των εισροών και την εξοικονόμηση κόστους σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τη δημιουργία αυτοματοποιημένων αναφορών και δεδομένων.

Αυτά τα δεδομένα προσφέρουν στους αγρότες «καθαρά» χωράφια, μεγιστοποιώντας παράλληλα την εξοικονόμηση ζιζανιοκτόνων, την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Ο όμιλος CNH αναφέρει ότι το σύστημα επιτρέπει επίσης στους αγρότες να ρυθμίζουν τις επιθυμητές εργασίες ψεκασμού τόσο σε συνθήκες ημέρας όσο και σε συνθήκες νύχτας, για να διευρύνουν τα «παράθυρα» εφαρμογών τους.

Τι είναι το One Smart Spray

Η One Smart Spray, μια κοινοπραξία της Bosch και της BASF, εμφανίστηκε το 2021, για να προσφέρει στους αγρότες τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων, συνενώνοντας το λογισμικό και δυνατότητες συνδεσιμότητας της Bosch με την ψηφιακή και γεωπονική τεχνογνωσία της BASF Digital Farming.

Το One Smart Spray συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογίας ακριβείας και των ψηφιακών εργαλείων για να πάει τον έλεγχο των ζιζανίων στο επόμενο επίπεδο και να κάνει τη γεωργία πιο παραγωγική, κερδοφόρα και βιώσιμη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία