BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φωτογραφίες με το γιγαντιαίο Xerion της Claas γεμίζουν το διαδίκτυο

Η εταιρεία αναμενεται να λανσάρει ένα 650 ίππων μοντέλο, ανανεωμένο από μέσα προς τα έξω.

image4_3

Βασίλης Σοφός

5
0

Στα σκαριά πιθανότατα για το λανσάρισμα ενός μεγάλου τρακτέρ από την γκάμα των Xerion βρίσκεται η Claas, με τις φωτογραφίες να επιβεβαιώνουν τις δημοσιεύσεις των ιστοσελίδων agrarheute και Trekkerweb. Ήδη αρκετές φωτογραφίες τρακτέρ Xerion στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι η Claas βρίσκεται στα πρόθυρα παρουσίασης ενός κολοσσιαίου Xerion.



Οι πελάτες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εγγραφούν για μια ζωντανή παρουσίαση του νέου προϊόντος στις 17.8.2023, ενώ ένα βίντεο teaser δείχνει τουλάχιστον ότι πρέπει να πρόκειται για ένα μεγάλο Xerion. Το νέο Xerion που απαθανατίστηκε ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο πιθανότατα θα παρουσιαστεί σύντομα.



Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνει μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου. Η ναυαρχίδα της οικογένειας Xerion αναμένεται να αποδίδει περίπου 650 ίππους. Έτσι, είναι σχεδόν υποχρεωτικό το Xerion να είναι εξοπλισμένο με ερπυστριοφόρες μονάδες Zuidberg, για να μεταφέρει τη δύναμη στο έδαφος.



Εξωτερικά, ο νέος σχεδιασμός του καπό είναι κεκλιμένος και εντυπωσιακός, με την καμπίνα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη θυμίζοντας εκείνες των αλωνιστικών Trion. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιο κιβώτιο ταχυτήτων θα χρησιμοποιήσει όμως η Claas.

Με πληροφορίες από agrarheute και meccagri

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία