BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στη τέταρτη γενιά τους τα Μ7 της Kubota, τρία μοντέλα 128 έως 168 ίππων

Η νέα σειρά M7-4 διαθέτει ίδιες εκδόσεις ιπποδύναμης με πριν, που κυμαίνονται από 128 έως 168 ίππους, με τρία νέα μοντέλα, τα M7-134, M7-154 και M7-174. Οι πελάτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν το τρακτέρ για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους, καθώς όλα τα μοντέλα διατίθενται σε Deluxe, Premium και Premium KVT.

kubota_μ7_2

Βασίλης Σοφός

11
0

Η Kubota Tractor Corp. ανακοίνωσε σήμερα μια νέα γενιά για τη σειρά M7 στο Farm Progress Show 2023. «Αυτή η νέα γενιά αναβαθμίζει την εμπειρία του χειριστή με προσαρμογές στην άνεση και νέα χαρακτηριστικά για παραγωγικότητα που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα αγροτικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών με άχυρο, των εργασιών με φορτωτή και των μικρών έως μεσαίων καλλιεργειών αροτραίας καλλιέργειας», δήλωσε ο Morgan Ludwig, Διευθυντής Προϊόντων Κτηνοτροφικών Τρακτέρ Kubota.

Νέος εμπρόσθιος φορτωτής κατασκευασμένος για υψηλής ισχύος εργασίες

Όλα τα μοντέλα της σειράς M7-4 διαθέτουν ένα νέο εμπρόσθιο φορτωτή LM2606 που ξεπερνά τα όρια για να επιτύχει ένα νέο επίπεδο ισχύος και αποδοτικότητας. Αυτός ο νέος εμπρόσθιος φορτωτής παρέχει αυξημένο ύψος ανύψωσης έως και 167 ίντσες και ανυψωτική ικανότητα 5.776 λιβρών στον πείρο περιστροφής του κάδου. Ο μοχλός ελέγχου του φορτωτή βρίσκεται σε βολική θέση για να επιτρέπει τον γρήγορο, ομαλό και διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών του εμπρόσθιου φορτωτή.



Στα μοντέλα Deluxe, ο νέος μηχανικός μοχλός πολλαπλών λειτουργιών απλοποιεί τις λειτουργίες του εμπρόσθιου φορτωτή με εργονομικά σχεδιασμένα κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων, εξαλείφοντας την ανάγκη συχνής αλλαγής μεταξύ του μοχλού, του τιμονιού και του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων.

Άνεση και παραγωγικότητα

Όλα τα μοντέλα της σειράς M7-4 περιλαμβάνουν νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, που έχουν σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα σε ένα άνετο περιβάλλον. Σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης πολλαπλών ταχυτήτων με τρεις ρυθμίσεις για τη μείωση της κόπωσης, επιτρέποντας στον χειριστή να ορίσει τις παραμέτρους σχετικά με τον αριθμό των περιστροφών του τιμονιού για την επίτευξη πλήρους ακτίνας στροφής.

Στα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων Premium και KVT, και προαιρετικά στα Deluxe M7-4, είναι τα ισχυρά φώτα LED που εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα κατά την εργασία το πρωί ή αργά τη νύχτα, καθώς και οι ηλεκτρικά θερμαινόμενοι πλευρικοί καθρέφτες που μειώνουν την ομίχλη στον καθρέφτη για βέλτιστη ορατότητα. Επιπρόσθετα, το Xpress Restart επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει απευθείας τον κύριο συμπλέκτη πατώντας απλώς το πεντάλ του φρένου, κάτι που είναι στάνταρντ στα μοντέλα Deluxe και Premium.



Ο βελτιωμένος σχεδιασμός των δεξαμενών καυσίμου και του συστήματος καυσαερίων επιτρέπει την ενσωμάτωση των σκαλοπατιών στην καμπίνα με τις δεξαμενές, ενώ παράλληλα προσφέρει και στον χειριστή τη δυνατότητα να εργάζεται περισσότερο μεταξύ των στάσεων ανεφοδιασμού.

Μόλις εισέλθετε στην ευρύχωρη καμπίνα, ένα αυτόματο σύστημα HVAC εξασφαλίζει ένα χώρο εργασίας με σωστή θερμοκρασία ακόμη και μετά από πολύωρη λειτουργία -είτε το καλοκαίρι είτε το χειμώνα-, το οποίο είναι στάνταρντ στα μοντέλα Premium και KVT και προαιρετικό στο μοντέλο Deluxe. Τέλος, η επιλογή μηχανικής ανάρτησης ή αερανάρτησης και το στάνταρντ κάθισμα με εξοπλισμό Air-ride μειώνουν την ταλαιπωρία και τις ανωμαλίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

agdaily

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία