BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Farmall Utility 75C: Το πρώτο ηλεκτρικό τρακτέρ της Case για μικρές εφαρμογές

Το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C προσφέρει επιδόσεις που θυμίζουν εκείνες των πετρελαιοκίνητων μικρών μοντέλων της εταιρείας, με μέσο χρόνο λειτουργίας 4 ωρών και γρήγορη επαναφόρτιση. Σε συνδυασμό με εύχρηστες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης, το μοντέλο προσφέρει ευελιξία και μηδενικούς ρύπους.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-08-31__10_44_59_πμ_2

Βασίλης Σοφός

38
0

Η Case IH παρουσίασε το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C με στόχο να μειώσει το λειτουργικό κόστος χωρίς όμως να θυσιάζεται η απόδοση, η οποία είναι παρόμοια με εκείνη ενός πετρελαιοκίνητου μοντέλου αυτής της κλίμακας. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Farmall Electric προσφέρει μέγιστη ευελιξία σε κάθε επιχείρηση.

Χτισμένο πάνω στη θρυλική πλατφόρμα Farmall, το τρακτέρ Farmall Electric προσφέρει πολλές δυνατότητες, χαρακτηριστικά ασφαλείας και μεγάλη άνεση χειριστή σε ένα ευρύ φάσμα παραγωγών και εργασιών. Συνολικά, πρόκειται για έναν τεχνολογικά προηγμένο τρακτέρ που λειτουργεί για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, ενώ παράλληλα βελτιώνει το λειτουργικό κόστος.

Το τρακτέρ Farmall Electric είναι ένα ευπροσάρμοστο, παντός τύπου, έξυπνο τρακτέρ κοινής ωφέλειας με πλήρως ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης που διαθέτει κινητήρα 74 ίππων, τετρακίνηση και μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 25 MPH. Ο ηλεκτροκινητήρας μηδενικών εκπομπών ρύπων αποδίδει μέγιστη ροπή 320 Nm.

Είναι εξοπλισμένο με πίσω PTO δύο ταχυτήτων, κοτσαδόρο 3 σημείων, πολλαπλά πίσω τηλεχειριστήρια και βαλβίδες μεσαίας τοποθέτησης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως φορητή γεννήτρια, παρέχοντας ισχύ όπου χρειάζεται με βολικές ηλεκτρικές πρίζες 110/220V για την υποστήριξη εξωτερικών εργαλείων ή συσκευών.

Ευελιξία και παραγωγικότητα

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά αυτοματισμού είναι το σήμα κατατεθέν του Farmall 75C Electric.

Μερικά από αυτά είναι:

Λειτουργία Follow-Me: Ενεργοποιημένη από την καμπίνα, η λειτουργία Follow-me είναι ακριβώς αυτό που λέει. Το τρακτέρ θα κινείται εμπρός και πίσω στο πεδίο, ακολουθώντας τον χειριστή και ελέγχετε διάφορες λειτουργίες μέσω συγκεκριμένων χειρονομιών, ενώ βρίσκεστε εκτός καμπίνας.

Row Follow: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία όρασης αντί για χαρτογράφηση σειρών με βάση το GPS, το Farmall 75C χρησιμοποιεί μια σειρά από ενσωματωμένες κάμερες για να ακολουθεί με ακρίβεια τις σειρές σε όλο το χωράφι. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει πιο ακριβή λειτουργία σε καλλιέργειες υψηλής αξίας.

«Αόρατος» κάδος: Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ενσωματωμένες κάμερες, η οθόνη δείχνει ακριβώς τι βρίσκεται μπροστά από τους κάδους ή τα μπροστινά εξαρτήματα, επιτρέποντάς σας να λειτουργείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια σε στενούς χώρους.

Ασφαλής λειτουργία: Εάν κάποιος εισέλθει στο περιβάλλον εργασίας χωρίς να το γνωρίζετε, το τρακτέρ θα τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και θα απενεργοποιηθεί, μαζί και το PTO.

Ισχύς για εργασίες με φορτωτή

Ο ηλεκτροκινητήρας του τρακτέρ Farmall Electric προσφέρει 65 ίππους PTO. Η πλήρως ενσωματωμένη μπαταρία έχει μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας 110 kWh, ενώ η συνεχής ροπή στις χαμηλότερες ταχύτητες μειώνει την ανάγκη αλλαγής ταχυτήτων, με την επιτάχυνση και το γρήγορο χρόνο απόκρισης να καθιστούν αυτό το τρακτέρ ιδανικό για εργασίες φορτωτή. Το κιβώτιο ταχυτήτων 12x12 έχει αναβαθμιστεί με μοχλό χωρίς συμπλέκτη για να επιταχύνονται οι αλλαγές κατεύθυνσης.

Απομακρυσμένη ενεργοποίηση και εύκολη σύνδεση εφαρμογής

Το Farmall Electric μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω της κινητής συσκευής σας και το ισχυρό λογισμικό διαχείρισης στόλου σάς επιτρέπει να αποφασίζετε πώς θα λειτουργεί το τρακτέρ. Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του τρακτέρ και τη στάθμη της μπαταρίας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Επίσης, με το λογισμικό αναγνώρισης εργαλείων, το ηλεκτρικό Farmall συνδέεται απρόσκοπτα με τα παρελκόμενα.

Εργασία για ώρες και γρήγορη επαναφόρτιση

Με μέσο χρόνο λειτουργίας τεσσάρων ωρών, το Farmall μπορεί να επαναφορτιστεί από το 10% στο 80% σε λιγότερο από μία ώρα. Διατίθενται δύο επιλογές φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος και μία συνεχούς ρεύματος, από φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος entry level plug-and-play έως και φορτιστή DC Fast Premium, που μειώνει το χρόνο κύκλου φόρτισης σε λιγότερο από μία ώρα. Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται εγκατάσταση κοινής ωφέλειας υψηλής ισχύος.

Ο φορτιστής Economy Fast DC χρησιμοποιεί το υπάρχον ηλεκτρικό δίκτυο και προσφέρει χρόνο επαναφόρτισης 2,8 ωρών και η μπαταρία είναι σχεδιασμένη για εργασίες, με εγγύηση 3 ετών και 8.000 ωρών. Η καμπίνα με δυνατότητα GPS περιλαμβάνει πίνακα υψηλής ευκρίνειας, κονσόλα Command Arc, πολυτελές θερμαινόμενο κάθισμα αέρα και πλευρικό κάθισμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία