BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην έκθεση SITEVI το φουτουριστικό αμπελουργικό TE6 της New Hollalnd

Τα «Straddle» θα διαθέτουν το υδραυλικό σύστημα Intelliflow και την ψηφιακή διεπαφή MyPLM Connect, συστήματα που προάγουν σε νέα επίπεδα τον αμπελοοινικό κλάδο.

New-Holland-Straddle-Tractor-TE6-Range_654319_2

27
0

Για τη New Holland, λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κραιπάλη καινοτομιών της Agritechnica 2023, είναι ήδη καιρός για... περισσότερες καινοτομίες! Ναι, διότι ο Η New Holland κάνει αισθητή την παρουσία της και στην έκθεση του αμπελουργικού κλάδου SITEVI, στη Γαλλία, εκεί όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο τρυγητικό TE6, ένα μηχάνημα βαθιά εμπνευσμένο και ριζικά διαφορετικό από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.



Τα δύο νέα μοντέλα -το TE6.120N και το TE6.150N- πολυλειτουργικά μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες μεταξύ στενών σειρών, με συμπαγείς διαστάσεις και μεγάλη ευελιξία. Τα μοντέλα αυτά έρχονται επίσης στην αγορά με νέο σχεδιασμό, ο οποίος υιοθετεί τις γραμμές του φουτουριστικού Straddle Tractor, της ιδέας που δημιούργησε η New Holland σε συνεργασία με το ιταλικό στούντιο σχεδίασης Pininfarina και κέρδισε το βραβείο Good Design Award το 2022.

Καλαισθησία, λεπτές γραμμές και παράλληλα ευελιξία

Τα νέα TE6.120N και TE6.150N έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ορισμένες από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας και της Ευρώπης και, ως εκ τούτου, είναι σε θέση να προσαρμοστούν στους στενούς γαλλικούς αμπελώνες και σε οποιοδήποτε έδαφος με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η νέα σειρά τρακτέρ είναι εξαιρετικά πολυλειτουργική: διαθέτει τρεις ανεξάρτητες ζώνες εργαλείων για πολλαπλούς συνδυασμούς εργαλείων.



Παράλληλα, περιλαμβάνεται μια πολύ γρήγορη ζεύξη, η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση ενός topper σε λιγότερο από 15 λεπτά και επιτρέπει στον χειριστή να διατηρεί τα εργαλεία συνδεδεμένα χωρίς να βγαίνει από την καμπίνα, εξοικονομώντας χρόνο και μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα. Η μέγιστη ευελιξία εξασφαλίζεται και από ένα νέο σύστημα διεύθυνσης.

Όπως και η υπόλοιπη σειρά ελκυστήρων νέας γενιάς της New Holland, τα Straddle είναι εξοπλισμένα με καινοτόμες τεχνολογίες: από την οθόνη Intelliview IV Plus και τις οθόνες οπισθοπορείας που επιτρέπουν τον απόλυτο έλεγχο του ελκυστήρα, μέχρι το σύστημα My PLM Connect, που επιτρέπει στους χειριστές να διαχειρίζονται δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, επί του οχήματος ή εξ αποστάσεως, για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας.



Οι ελκυστήρες Straddle είναι επίσης εξοπλισμένοι με το νέο σύστημα IntelliFlow, την τελευταία υδραυλική καινοτομία της New Holland. Αναπτυγμένο για να χαρίζει πολλαπλά οφέλη, προσφέρει ισορροπημένη κατανομή ισχύος και έλεγχο ροής για ακριβή διαχείριση του εργαλείου, με έως και 9 εξόδους αντλίας.

Νέα σχεδίαση με εργονομικά χαρακτηριστικά

Το χρώμα Blue Power αντικατοπτρίζει τις νέες γραμμές σχεδίασης της New Holland και ισορροπεί ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση. Η εργονομία έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με μια ανανεωμένη καμπίνα, που προσφέρει άνεση και υψηλή ορατότητα σε όλο το μηχάνημα.

Ο εν σειρά κινητήρας FPT Industrial Stage V εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα σε πλαγιές και κλίσεις. «Πολυλειτουργικότητα, ευελιξία, συμπαγής σχεδιασμός και ισχύς: αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της νέας σειράς ελκυστήρων Straddle που φέρνει πλήρη επανάσταση στην προσφορά μας σε ελκυστήρες Straddle», δήλωσε ο Thierry Le Briquer, με την ιδιότητα του διευθυντή παγκόσμιας κλίμακας για τα προϊόντα και τις πλατφόρμες του κλάδου της συγκομιδής καρπών, λαδιού και καφέ. «Η καλύτερη ποιότητα είναι εγγυημένη από το σχεδιασμό και την παραγωγή μας στο Κέντρο Αριστείας στο Coëx της Γαλλίας, όπου κατασκευάζονται αυτοί οι ελκυστήρες και το οποίο ειδικεύεται στις μηχανές συγκομιδής σταφυλιών, ελαιοσυλλεκτών και ελκυστήρων straddle, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο».



«Με μεγάλη υπερηφάνεια προσθέτουμε αυτούς τους ελκυστήρες Straddle στην ήδη εξαιρετική γκάμα μας, με νέο σχεδιασμό που συνδυάζει τη μακρόχρονη ταυτότητά μας με τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά και είναι εμπνευσμένος από τη συνεργασία μας με ένα σπουδαίο στούντιο σχεδιασμού όπως το Pininfarina», σχολίασε ο Carlo Lambro, Brand President της New Holland. «Φέρνει κομψότητα, άνεση και απόδοση στους πελάτες μας που ασχολούνται με την αμπελουργία. Είμαι ενθουσιασμένος που σύντομα θα το δούμε σε δράση στους πιο διάσημους αμπελώνες».

trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία