BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα New Holland T4F S στη SITEVI 2023 με νέα καμπίνα και ROPS

Η New Holland επεκτείνει τη βασική οικογένεια T4F S, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα καμπίνας μετά το πρόσφατο λανσάρισμα των εκδόσεων ROPS.

44_495_

Βασίλης Σοφός

86
0

Η New Holland επεκτείνει τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες της σειράς ειδικών μηχανημάτων της με την εισαγωγή νέων μοντέλων καμπίνας στη βασική σειρά T4F S, επεκτείνοντας την οικογένεια στην κατηγορία των τρακτέρ για αμπελώνες και οπωρώνες. Η παρουσίαση των μοντέλων καμπίνας στη SITEVI 2023 ακολουθεί το παγκόσμιο λανσάρισμα των τρακτέρ T4F S ROPS πριν λίγο καιρό.

Το T4F S ενσωματώνει την τελευταία ειδική σχεδίαση της New Holland με τις βασικές προδιαγραφές για εφαρμογές σε οπωρώνες, οπωροφόρα, αμπελώνες και θερμοκήπια. Η διαμόρφωση ROPS διατίθεται από τώρα, ενώ ο πρόσθετος τρικύλινδρος κινητήρας 75 ίππων διατίθεται εντός του 2024. Μαζί με το νέο T4F S CAB, θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις, ROPS και CAB, μια πρόσθετη έκδοση ονομαστικής ισχύος 75 ίππων με τρικκύλινδρο κινητήρα.



Με τέσσερα μοντέλα που αποδίδουν 75-110 ίππους (ονομαστικούς) από έναν συμπαγή και ισχυρό κινητήρα FPT, τα τρακτέρ T4F S έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των παραγωγών που δραστηριοποιούνται σε οπωρώνες, αμπελώνες και θερμοκήπια. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας FPT F5C είναι μια μονάδα 3,6 λίτρων Stage V με ροπή έως 490 Nm και αύξηση της ροπής κατά 46% στο κορυφαίο μοντέλο T4.110F S.

Το σύστημα μετεπεξεργασίας (ATS) των τρακτέρ βρίσκεται κάτω από το καπό για βέλτιστη ορατότητα με τις μικρές διαστάσεις του τρακτέρ να προσφέρουν καλά επίπεδα ευελιξίας. Παράλληλα, μια λειτουργία διαχείρισης στροφών κινητήρα επιτρέπει την αποθήκευση δύο ρυθμίσεων στροφών κινητήρα για ακριβή και αποτελεσματική εργασία στο χωράφι.



Τα T4F S, όπως σημειώνει η εταιρεία, είναι εξοπλισμένα με ένα νέο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 12x12 με απλή λειτουργία, ικανό για ταχύτητα 40 χλμ./ώρα. Προαιρετικά διατίθεται ένα πακέτο creeper, το οποίο επιτρέπει πολύ χαμηλές ταχύτητες για ειδικές εφαρμογές. Υπάρχουν πλέον τέσσερις διαφορετικές επιλογές μπροστινού άξονα, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης SuperSteer, βασικού συστατικού του DNA των ειδικών τρακτέρ της New Holland, για να εξασφαλίζεται η μέγιστη ευελιξία ακόμη και στα πιο στενά χωράφια, καθώς και μια έκδοση για πολύ στενούς οπωρώνες που απαιτούν μέγιστο πλάτος τρακτέρ 1,35 μ.



Η εργοστασιακή τοποθέτηση εμπρόσθιου PTO και εμπρόσθιου κοτσαδόρου, η υδραυλική αντλία MegaFlow που παρέχει ροή έως και 73 λίτρα/λεπτό για τον αποτελεσματικό έλεγχο των εργαλείων μέσω απομακρυσμένων βαλβίδων πίσω ή μεσαίας τοποθέτησης και η νέα σχεδίαση του πίσω ανυψωτικού με ανυψωτική ικανότητα 2.800 κιλά είναι πρόσθετες λεπτομέρειες, που συμβάλλουν στην αυξημένη ευελιξία.



Το T4F S κληρονομεί πολλά άλλα χαρακτηριστικά από άλλα μοντέλα της σειράς T4 όπως η καμπίνα επίπεδου καταστρώματος, το ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον για τον χειριστή, το οποίο προσφέρει περισσότερο χώρο για τα πόδια και εξασφαλίζει μια άνετη θέση καθίσματος και μια εργονομική διάταξη χειριστηρίων. Τέλος, η προστασία από τη σκόνη, τη γύρη και την ομίχλη ψεκασμού εξασφαλίζεται από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καμπίνα Blue Cab 4 διπλού φιλτραρίσματος της New Holland.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία