BACK TO
TOP
Profi

Στην Ελλάδα τo 2022 καταφθάνουν τα Hürlimann µε Stage V

Στη γκάµα της Hürlimann περιλαµβάνονται δενδροκοµικοί ελκυστήρες 50 έως 115 ίππων αλλά και εξωχώραφοι 70 έως 140 ίππων που ικανοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγρότη.

5_43

5
0

Επιτυχηµένη µπορεί να κριθεί η συνεργασία της εταιρίας «Η ∆ήµητρα Α.Ε» µε τον οίκο Hürlimann του οµίλου SDF. Τα πρώτα τρακτέρ έφτασαν στην Ελλάδα και παραδόθηκαν στους πελάτες της. Όπως είναι γνωστό η Lamborghini µαζί µε τη Hürlimann είναι οµόσταυλες εταιρείες (Όµιλος SDF), µε την ελβετική εταιρεία να αποτελεί µία premium επιλογή.

Στη γκάµα της Hürlimann περιλαµβάνονται δενδροκοµικοί ελκυστήρες 50 έως 115 ίππων αλλά και εξωχώραφοι 70 έως 140 ίππων που ικανοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγρότη. Τα τρακτέρ πωλούνται και υποστηρίζονται σε επίπεδο after-sales από το δίκτυο των αντιπροσώπων της εταιρείας και των συνεργαζόµενων συνεργείων της σε όλη την Ελλάδα.

Η επόµενη χρονιά θα αποτελέσει ορόσηµο για τη µάρκα αφού θα διατεθούν στην ελληνική αγορά οι πλήρως ανανεωµένοι ελκυστήρες φάσης Stage V.

Λίγα λόγια για τη Hürlimann

Όλα ξεκίνησαν το µακρινό 1929, όπου και κατασκευάστηκε ο πρώτος ελκυστήρας Hürlimann µε κινητήρα ενός κυλίνδρου. Στο σήµερα, η µάρκα Hürlimann είναι ένα παγκόσµιο brand της SDF, που αποτελεί έναν από τους µεγαλύτερους κατασκευαστές γεωργικών ελκυστήρων, θεριζοαλωνιστικών µηχανών και λιπαντικών.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό profi που κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία