BACK TO
TOP
Profi

Έξι λιπασματοδιανομείς ακριβείας ξεδιπλώνουν τις αρετές τους στο profi Μαρτίου

Οι λιπασµατοδιανοµείς ακριβείας καθίστανται όλο και πιο πολύτιµοι στον αγροτικό στόλο ειδικά σε µία εποχή που το κόστος των εισροών ανεβαίνει και η Πράσινη Συµφωνία βρίσκεται προ των πυλών. Στο profi που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 4 Μαρτίου φιλοξενούνται έξι προτάσεις που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά.

1_164

2
0

Tη σωστή τοποθέτηση στο χωράφι του λιπάσµατος χωρίς απώλειες, διπλοπερασιές και δυσκολίες στο κεφαλάρι, µπορούν να εξασφαλίσουν οι λιπασµατοδιανοµείς µε συστήµατα ακριβείας. Στον εξοπλισµό αυτών των µηχανηµάτων περιλαµβάνονται τεχνολογίες τµηµατικού ελέγχου (section control), ηλεκτρονικής ζύγισης, τερµατικά συστήµατα για διαχείριση του παρελκόµενου µέσα από το τρακτέρ (π.χ ποσότητα λίπανσης) και άλλες καινοτόµες τεχνολογίες που διευκολύνουν τη ζωή του χειριστή.

Άλλωστε, η διαδικασία λίπανσης των αγροτεµαχίων, ειδικά φέτος µε υψηλές τις τιµές των πρώτων υλών, πρέπει να γίνεται µε ακρίβεια ώστε να µην πηγαίνει ούτε ένας κόκκος χαµένος. Σηµειώνεται εδώ, πως οι λιπασµατοδιανοµείς ακριβείας είναι µηχανήµατα τα οποία επιδοτούνται κατά προτεραιότητα από τα διαρθρωτικά προγράµµατα (Σχέδια Βελτίωσης) στην τρέχουσα αλλά και τη νέα ΚΑΠ.

Στο αφιέρωµα που φιλοξενείται στις σελίδες του profi, παρουσία έχουν οι:

●DCM S18 για δέντρα και αροτραίες

●Σειρά M & L της Bogballe

●Kverneland Exacta µε σύστηµα Geospread

● Maschio Gaspardo Primo EW ISOBUS

● Kuhn Axis

● Amazone ZA-TS

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα στο profi Μαρτίου που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda στις 4 Μαρτίου εκτάκτως αυτή την Παρασκευή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία