BACK TO
TOP
Profi

Ο αεροψεκασµός γίνεται προσιτός με τα Drone DJI Agras T30

Στην Ελλάδα µέσω της Agrotech έρχονται τα drones της DJI agriculture, τα οποία υπόσχονται ψεκασµό 160 στρεµµάτων ανά ώρα, για δέντρα και ανοιχτές καλλιέργειες, αλλά και πραγµατική ψηφιακή διαχείριση των χωραφιών

4_101

3
0

Νέα συνεργασία µε την DJI agriculture, εταιρεία κολοσσό στις πωλήσεις drones παγκοσµίως, ξεκίνησε η Agrotech, φέρνοντας πλέον στα χέρια του Έλληνα παραγωγού τις λύσεις έξυπνης γεωργίας της εταιρείας µέσω της τεχνολογίας του αεροψεκασµού µε το drone Agras T30.

Το drone διαθέτει δοχείο ψεκασµού 30 λίτρων και είναι ιδανικό για ψεκασµό υγρών λιπασµάτων, φαρµάκων και διανοµή ξηρού λιπάσµατος και σπόρων. Σύµφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές του µηχανήµατος, µπορεί να ψεκάσει έως και 160 στρέµµατα την ώρ. Έχει τη δυνατότητα να διεισδύει ανάµεσα στα δέντρα µε πλάγιο ψεκασµό, χάρη στους ρυθµιζόµενους βραχίονες που εξασφαλίζουν οµοιόµορφη εφαρµογή υγρών φυτοφαρµάκων µε διπλάσια σταγονίδια ανά φύλλο.

Παράλληλα µε τη χρήση του drone ο χρήστης µπορεί να πραγµατοποιήσει ψηφιακή διαχείριση των χωραφιών, µέσω της πλατφόρµας Smart Agriculture Cloud και της ηλεκτρονικής χαρτογράφησης. Η φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών µε καθαρά γραφικά, ακόµη και σε σκληρές συνθήκες φωτισµού, εξασφαλίζει την πλήρη διαύγεια των πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία