BACK TO
TOP
Profi

Antonio Carraro TRX για όλες τις εργασίες

Η μεγάλη ευελιξία των τρακτέρ από τη σειρά TRX τα καθιστά ιδανικά τόσο για τη γεωργία όσο και για αστική χρήση και τη συντήρηση πρασίνου.

trx-tx-ergit-s

18
1

Τα τρακτέρ της σειρά TRX είναι τα ισοδιαμετρικά τρακτέρ που διαθέτουν το σύστημα RGS TM Rev-Guide, ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει την περιστροφή της θέσης του οδηγού, του τιμονιού και των χειριστηρίων κατά 180°, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν παρελκόμενα όπως περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, λεπίδες, καταστροφείς, εκχιονιστικά μηχανήματα.



Τα τρακτέρ TRX συνδυάζουν όλες τις απαιτήσεις της εξειδικευμένης γεωργίας σε ένα μόνο όχημα που είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε κάθε είδους αγροτική εφαρμογή σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Είναι τα ιδανικότερα τρακτέρ για οπωρώνες, αμπελώνες, καλλιέργειες σε στενούς χώρους και σε εργασίες σε πλαγιές.




Οι ισοδιαμετρικοί τροχοί προσφέρουν ευκολία στη χρήση και σε συνδυασμό με το πλαίσιο ACTIOTM, ευστάθεια και ευελιξία στον ελκυστήρα. ∆ιαθέτουν ένα κιβώτιο ταχυτήτων 16 + 16, δυναμοδότη 540 / 540e (540 και 750 στροφές) και κινητήρες παγκοσμίου φήμης (YANMAR, KUBOTA) με απευθείας ψεκασμό, για χαμηλή κατανάλωση και κορυφαίες επιδόσεις. Ένα τρακτέρ διπλής κατεύθυνσης, με περιστρεφόμενο κάθισμα και ίσους τροχούς, μικρό σε διαστάσεις και κατασκευασμένο να προσαρμόζεται και να εκτελεί πολλές και διαφορετικές εργασίες.

Σύστημα RGS – ∆ιπλής Κατεύθυνσης

Το σύστημα RGS TM Rev-Guide, το περιστρεφόμενο σύστημα οδήγησης της ANTONIO CARRARO, δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή να αντιστρέψει την κατεύθυνση οδήγησης σε λίγα δευτερόλεπτα για να του επιτρέψει την αποτελεσματική λειτουργία των ρυμουλκούμενων και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ο χειριστής απλώς γυρίζει το κάθισμα, το τιμόνι, το ταμπλό και τα πεντάλ κατά 180 ° για την αντίστροφη κατεύθυνση οδήγησης.

Τα μηχανήματα της Antonio Carraro προσφέρει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παναγιώτης Κατσαρός ΑΕΤΒΕ (τηλ. 2310/723793)

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-04-2023 10:05Νίκος

Ίσως τα καλύτερα τρακτέρ μακάρι να μπορούσα να αγοράσω και εγώ θα το ειχα στο σαλόνι μου μετά από την δουλειά

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία