BACK TO
TOP
Profi

Η CNH σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα εργαλεία γεωργίας ακριβείας

Λίγα χρόνια µετά την αγορά της Raven Industries από τον όµιλο CNH, τώρα αρχίζουµε να βλέπουµε πώς η τεχνολογία γεωργίας ακριβείας ενσωµατώνεται στα πιο σύγχρονα τρακτέρ Case IH και New Holland, καθώς και ποιες είναι οι λύσεις για παλαιότερα µηχανήµατα.

32-pin

12
0

Ήταν έκπληξη όταν η CNH ανακοίνωσε ότι αγόρασε τη Raven Industries 2021, µια συµφωνία µε τιµή που φηµολογείται ότι είχε µπροστά από το δολάριο τη λέξη «δις». Σε αυτό το µέρος του κόσµου, πιθανώς δεν γνωρίζαµε πλήρως πόσο µεγάλη είναι η προσφορά της Raven στην αγροτική τεχνολογία. Πράγµατι, συνδέεται συνήθως µε ελέγχους ταχύτητας και άλλα σύνεργα λειτουργίας του ψεκαστήρα, αλλά υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσµα τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας που διαθέτει ενώ έχει τρέξει ακόµη και ορισµένα πρότζεκτς αυτόνοµων τρακτέρ σε µεγάλες καλλιέργειες, όπου είναι πιο πολύ γνωστή.

Τώρα που το µελάνι της συµφωνίας έχει στεγνώσει για τα καλά, βλέπουµε τα προϊόντα ακριβείας Case IH και New Holland να µεταβαίνουν από Trimble σε Raven. Εάν λαµβάνεται newsletter από κάποιον αντιπρόσωπο, θα τους έχετε δει να κάνουν ειδικές προσφορές για να προωθήσουν τυχόν υπάρχοντα απόθεµα Trimble και οµοίως πιο πρόσφατα προσφορές για τα κιτ διεύθυνσης Raven και άλλα προϊόντα στο µεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο γεωργίας ακριβείας CNH, όπως η Augmenta.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία