BACK TO
TOP
Profi

Το παγκόσµιο ταξίδι της Landini συνεχίζεται στην Ελλάδα το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου 2024

Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί η πλήρης γκάµα δενδροκοµικών τρακτέρ της Landini, ενώ θα πρωταγωνιστεί το ολοκαίνουργιο Landini Rex Dynamic όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα δοκιµαστεί στον αµπελώνα του οινοποιείου σε πραγµατικές συνθήκες.

rex-landini

12
0

Το REXperience event διοργανώνεται σε συνεργασία της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και της ArgoTractors S.p.A. και θα πραγµατοποιηθεί στο βραβευµένο οινοποιείο Panagiotopoulos Wines στον Πύργο Τριφυλίας, του νοµού Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου από τις 16:00 έως τις 20:30.

Στο event, εκτός της οµάδας της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και των αντιπροσώπων της, θα παραβρεθούν o υπεύθυνος εξαγωγών του εργοστασίου ArgoTractors S.p.A. Marco Pischetola και ο διευθυντής Marketing Antonio Salvaterra. H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ τονίζει πως η συµµετοχή όλων όσων θέλουν να ζήσουν την εµπειρία REXperience είναι σηµαντική σε αυτή τη µοναδική εκδήλωση, όπου θα µπορέσουν να δοκιµάσουν για πρώτη φορά το δενδροκοµικό τρακτέρ του µέλλοντος το, Rex Dynamic.

Πολλές καινοτοµίες στον σχεδιασµό του τρακτέρ

Η έκδοση Dynamic του Rex4 RoboShift (γκάµα 5 µοντέλων από 80 έως 120 ίππους στις εκδόσεις F, S, V και GT) στην έκδοση Dynamic διατηρεί τον τετρακύλινδρο κινητήρα Deutz-Ag, 2,9 λίτρων, µε Turbo Intercooler ηλεκτρονικού ψεκασµού Common Rail και χαρακτηρίζεται για την µέγιστη άνεση λειτουργίας χάρη στο κιβώτιο ταχυτήτων HML RoboShift 48+16.

Το εξειδικευµένο Dynamic της Landini είναι διαθέσιµο στα µοντέλα S (στενός οπωρώνας) και V, ενώ προσφέρεται στις εκδόσεις GT-πλατύς οπωρώνας ή ανοιχτό χωράφι- και F -οπωρώνας. Επιπλέον, Το Landini Rex 4 RoboShift Dynamic διαθέτει τα εργαλεία Landini Farm (διαθέσιµο σε όλα τα τρακτέρ Stage V της µάρκας) και Landini Fleet & Remote Diagnostic Management.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία