BACK TO
TOP
Θεσμικά

Kαταγγελίες από πρόεδρο ΕΛΓΟ, η θητεία του έληξε… ο Αυγενάκης

Η θητεία του κ. Σέρκου Χαρουτουνιάν, έχει ολοκληρωθεί και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και Εποπτείας Νομικών Προσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάπως έτσι, με μια λιτή ανακοίνωση, το γραφείο τύπου του υπουργείου, σπεύδει να δώσει τέλος στα όσα αναφέρονται σε επιστολή του επί 5ετία προέδρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα προς τον πρωθυπουργό, η οποία είδε, τις τελευταίες ώρες, το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες του διαδικτύου.

_NZ65146_AGROTICA_FEB_24

1634
0

Ηχηρές καταγγελίες από  τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ,  η θητεία του έχει λήξει... ο Αυγενάκης 

Εικάζεται ότι στην επιστολή παραίτησης ο Δρ Χαρουτουνιάν, κάνει λόγο για πιέσεις εκ μέρους του υπουργού να υπογράψει απευθείας αναθέσεις, καθώς και για παρεμβάσεις στις προμήθειες του Οργανισμού που αποσκοπούν στην εκτέλεση του ελεγκτικού του έργου.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το φύλλο 965 της Agrenda

 

Πιο συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΑΑΤ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η θητεία του κ. Σέρκου  Χαρουτουνιάν, έχει ολοκληρωθεί και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και Εποπτείας Νομικών Προσώπων του ΥΠΑΑΤ.

Συνεπώς δεν υφίσταται ζήτημα παραίτησης.

Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού. Προφανώς δεν εκφράζουν πολιτικές θέσεις, αλλά απηχούν προσωπικές πικρίες και αποτυπώνουν προσωπικές συμπεριφορές.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές