
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα της Φθιώτιδας, όπου δραστηριοποιείται εκτός από τα Φάρσαλα η οικογένειά του, που είχε εγκατασταθεί στα Καμένα Βούρλα στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Οσοι γνώριζαν τον Κώστα Καταραχιά μιλούν για έναν δίκαιο και ευθύ επιχειρηματία, ο οποίος δεν φοβόταν τον ανταγωνισμό και δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του. Πιστός στην παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του είχε παρουσία στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Συνεχιστές της δουλειάς του είναι οι γιοι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που έχουν μεταφέρει τη μοναδική γεύση σε κάθε άκρη της χώρας.
Αποστολή Σέρβων ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο τα Φάρσαλα ως προσκεκλημένοι του Δήμου έκανε στάση στου Καταραχιά για να δοκιμάσει τον διάσημο χαλβά και να δει πώς παρασκευάζεται.
Πηγή: οnlarissanet.gr, espressonews.gr