
«Η παραλαβή θα γίνεται στο χώρο του Σταφιδεργοστασίου τις πρωινές ώρες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η φετινή παραγωγή είναι καλή τόσο από πλευρά της ποιότητας όσο και της ποσότητας.
«Καλούνται οι παραγωγοί να προσέξουν το ψήσιμο της σταφίδας που είναι σπουδαίος παράγοντας ποιότητας», επισημαίνεται σχετικά.
«Σχετικά με τις τιμές γίνεται από τον Συν/μό μας επισταμένη έρευνα αγοράς και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγει σχετική ανακοίνωση. Οι παραγωγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην συμφωνία που κάνουν για την πώληση του προϊόντος τους», καταλήγει η Ένωση.